Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia zoozee!
Kémeim jelentették,hogy Te szombaton voltál B.nánán ...én vasárnapra voltam hivatalos,de aztán keresztül húzták a számításaimat,és bútortologatás lett belőle.

Ééééés,hallom titeket is érdekel az aug. 29-30.-ai rendezvényünk.
Kötelező a megjelenésetek.
de amikor megindul...
250
1993
sok kókány...heggesztgetések
Eleje ki lett cserélve mert nem ilyen aranyszínű showával adták el
tegnap meghallt a gyújtásom házáig tolás vontatás de aztán este megmár mentem vele
nem sajna mert mondtam, hogy csak telóval csináltam és három képet de szarok lettek mert gyorsan mentél.... talán ez a legjobb de ez is kutyaszar....
Mizújs,Te nagy kerti faház építő,motorgyilkos Istenség?
gratulálok ....na akkor mehetünk motorozni
milyen gép ....tudom kawa de részletek vannak ? vagy titkos?
zoozee e mail ben elküldöd a képeket vagy esetleg felrakod ide a fórumra?
86587
már bocsi ronis de ez pont a gasgas hibája ....azokat tekergetik vissza a fáknál mint gyerekkorban mi a bringát
ktm-nél történetesen nekem még egyszer sem fordult elő sőt ismerőseimnek se sűrűn a néhány kör alatt amit gurultunk, persze meghúzott csavarokkal utazgatunk .... a ktm-nél nagy perecnél is inkább kormánybak csavar görbül vagy a kormány.....

amúgy jó reggelit béláim....mi a zsír ? voltam bakonynánán viki sehol.......
ami vígasztal,hogy tegnap azért bepótoltuk a motorozást is frankó eb-s pályánkon.....úgyhogy hepi vagyok....
csok te kis butortologato,
Döme csak szolok a gyerek megevett valami állatot, már az utolso combot szopogatja, nézd már meg a két kiskutya megvan-e,
Szió!
Esés nélkül nem nagyon lehet megúszni ezt a fajta motorozást. Az a lényeg,hogy nem lett nagy bajod. Remélem hamar rendbe jössz.
amugy ez KTM-nél alap hiba egy nagyobb elhajitásnál eltekeredik a két kifli,és keresztbe áll a kerék, mert kutyaszarbol vanna a befogok, ha belerakod az sxs mart villanyakjait amin már három csavar van az sosem fog megtekeredni,,

van hogy egy romániai motorozáson a haverok ha sokat hajigálják a vasat, egy nap akár többször is fellazitják a két kiflit vissza teker,meghuz, ennyi ,
az lehetetlen, inkább csak a két kifli tekeredett el egymáshoz képest,
Na ezen beszartam a röhögéstöl,
grat a turához, mesélte a Sanyi nánán hogy jo volt,
meg hogy a Titiko besértődött és eljött haza lábon, Gyergyorol, meghogy volt egy csávo aki Kolozsvárnál megfordult hogy hiányzik a családja, és haza ment,
jo reggelt a csajoknak ,és a gázos paliknak,
Jó reggelt
Grat a túrához
Sikerült is esnem egy igen íveset. . .
Azóta kissé érzékeny a jobb vállam.
De a túra minden percét élveztem!
Gyönyörű.
De nem korai még neki a csirkecomb?
Gondolom akkor ebben a nagy porban nem sok mindent láttatok.

Most találtam!
És ezen a szakaszon már tényleg nem volt nagy por. . .
Azt látom. Akkor a tüdőtök is edződött.