Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na háló! Van már munkahelye, uram? Mert most meg nekem nincs... tehát ma is vedelhetem a sert
Ócseny hárásó, táváris
Nagyon sajnálom.
De legalább már itthon van.
koszos ,éhezett , stb
Ez már lassan éjszakai koreai feeling
mér a hátso dobnak nem a belseje esett szét,,? a perforált cső,,

az a vasárnapi 5 orás xc egyéniben, nagyon beinditotta a fantáziámat, de pont egy vasam sincs,
nyomjuk az észak koreai filinget, táváris,
Estétetett.
Akkor úgy látom, itten má a következőképp kell köszönni:

Zdrasztvujtye tavárisi
ááá
4 ig betonozás azt felóltem robogora gyors be vp-b e markohoz első gumiért váltó olajért
azt be városba anyához hajatvágatni aztán irány a motorszerelő hátsó kerekemért átfüzte ujra az egészet kititsztitotta az összes küllő anyát meg kicentirozta
aztán goo az aluhegesztőhőz a hátsó dobért de nem volt otthon most meg hazajöttem a patentszemért
azán egyek le garázsba most motorotsz szerelni
mert holnap is egész nap meló és szombat reggel indulás szoval jah
Klubos kollégák múlt héten Montenegróban jártak, egészen szar helyeken: képek
szöveg
na mi a pálya horgászni voltál betonozás helyett,
Gyártod itt az összeesküvés elméleteket.
Hülye vagy, ilyenkor nyáron azért kell napszemcsit hordjak hogy ki ne essen a szemem, úgy lesem őket...éppen csak a nyál nem csurog a számból...mondjuk az eredmény valóban ugyanaz mintha rájuk se néznék...
esetleg az lehetett még hogy a gép tévedésböl dél korea helyett észak koreában szállt le, ott pedig mindenki kicsit agressziv volt
Megértettem (már elsőre is)...de akkor inkább tényleg _semmit_ ne mondjál...
Szép estét gázos banda!
Értsed meg,hogy nem akarok erről beszélni!
mert nem figyelsz a nőkre azért,,

nazdarovje, pázsáluszta,,,
Hát...azért azzal a kevéssel amit mondasz, tök jól ellentmondásba tudsz keveredni önmagaddal...
szerintem mindenkinek ferdén állt a szeme,

ez már gyanus,
mi az hogy, imádlak

na jo nem bánom összebujhatunk
Itt nem rólad szól most a dolog ...Én nem szeretnék ezekről a dolgokról beszélni.