Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor lehet AP racinget veszek!Itt találtam elég jó áron
http://www.supermotoshop.hu/in...
első körben túl nagy vot a lendület és kimentem a szallagon de nem csak itt kb még 4másik helyen ez miatt rontottam kb 1percet sajnos na mind1 így is elégedett vagyok az eredményel
ahol elfér és látod, általában váznyak.
Szerintetek hova rakjam az üzemóraszámlálót?
ezen a kis falon jo sokan megomlottak a 3.-osztály mezőnyéből, volt hajigálás,
nekem az van benne most elöl, abbol is a legerősebb racing verzio, hibátlan,

ugy kerűlt bele, hogy a gyárit bele raktam, egy fél motorozás után kivettem mert egy kutyaszar, vettem goldfreent, s33, azt egy motorozás után visszavittem a boltba hogy egyék meg másra nem jo, és ugy kerűlt bele az AP-RACING, ez jo,

bár hátul most goldfreen K5-LX van azt is sokan dicsérik,azért vettem bele probának, nekem is jol műkszik hátul, talán az eggyetlen használhato betét tőlűk,,
Kérdés!Erről a fékbetét márkáról hogy AP Racing tudtok valamit?Elég jó áron találtam azt kéne cserélnem az első betéteket.Vagy ha tudtok olyan márkát ami tuti osszátok már meg velem!Köszi
ezen a képen rajt vagy ,de tul homályos mert tul gyorsan mentél,
én láttalak jol mentél, szurkoltunk is neked annál a sirato falnál hogy hajrá GÁZGÁZ,!
Üdv mindenki!
Gratulálok az eredményedhez kiscsuka
Gratulálok, az már nem semmi eredmény!
összetettben 12. lettem a 111 bő ezt versenyen ki se írták eddig ez volt a legjobb pálya nagyon tetszett tiszta enduro semmi cross sztem ezért is sikerült iylen jól
zoozee ha nem sok képet csináltál rólam feldobhatnád ide a fórumra vagy küld el e mail ben kiscsuka@citromail.hu
Zoozee elfáradt Szerintem tuti ő van a képen
Gutentág
Estét az uraknak!
én 9 kor remélem
Na hali Rokker, úgy láccik, ketten marattunk... illetve sajna egyedül hagylak, mert elkerülendő a hőséget, holnap már 8-kor indulunk
hali Nikk
Van itt valaki?

Ezt valamiért lehagyta. nem baj, +1HSZ
Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Ok, gyere!
Megnezem, nem messze van egy cross palya....
az a nagy jo uton halladsz ,lehet kovetkezo honapban atnezzek feletek sok fele kell mennem de igerem meg latogatlak igertem a sorozest meg lesz! egyeztetni kellene valami verseny nem lesz kovetkezo honaban ?
melo.....most keresek hazat a csaladnak...de semmi kulonos...osszehaverkodtam egy sraccal, tizenketszeres enduro-bajnok....ugyhogy itt sem fogok unatkozni....
nem mar civilben vagyok itthon Svedben itt is targyalok epp melo most szabad uszo vagyok ,de meg pihenek nalad?