Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

es te?
Mizu?
Meg mindig meleged van?
Szia!

jaja, elvittek! A GasGas kesz lesz kb 2 heten belul, mar megvan az osszes alkatresz...csak ossze kell rakni...
hallo hogy vagy?na ktm eladva?
kb 2 het es kesz a Gasgas...

KTM-et megvettek....
elek...es figyelek....
Na, maga is él még? Aszittem már almamérgezést kaptál...
!Szeretek motorozni és szeretem a kellőképpen extrém sportokat, mert közben sok új embert lehet megismerni! Például: Rendőröket, mentősöket, balesetiseket és kedves embereket akik hívják a mentőt!
Fiatalok!
Elkészül a plakát .....olvassátok,értelmezzétek,és tőlem lehet kérdezni és tessék eljönni!
Hmmm,okés Akkor a 6:55-ös busszal el kell indulnom és akkor 8-ra ott vagyok ...6-kor kelek,de ma valószínű megyek a sárvári motoros találkozóra,onnan nem fogok túl korán hazaérni,úgyhogy készülj fel,hogy nagyon hülye leszek a fáradtságtól.
És mikor indulnál hazafelé?....csak mert buszt kellene néznem,amivel haza tudok jönni.
ja...és amikor kb 50-el becsapódsz a 40 cm-es vízbe, meg sem érzed....
Arról nem beszélve hogy elég ha kb 30 cm-ertelcsúszol bármelyik oldalra a kidobó végén és máris a földbe csapódsz....

De ha gondoljátok, teszek be olyan videót,ami úgy van összevágva hogy összefossátok magatokat....

Ja, elkelt a KTM, készül a GasGas...
Vicky ott leszek veszprémben olyan 9- fél tiz körűl,

dejo ez a borfesztivál, száraz hideg vörös bor, többet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki ...
Gugliörszben ha felsőpere balalul bakonynána balfölül, a kettő között rázumolva, kicsit felhős:)
Olaszfalu-Felsőpere, és Bakonynána előtt balra egy kis patakon átkelve, vagy Nána felől Felsőpere, Olaszfalu felé jobbra.
szerintem egy jobb mérnök simán megtervezi
amúgy hellotok
Node gázgázilag az a helyzet, h egyik endurós cimbi vett egy 08-as 510 vagy 515-ös tesztmotort. Szép a vas, brutál a hangja... majd megláttyuk mi lesz vele ipari használat mellett
szep estet mindenkinek mi a helyzet?
Amúgy zdrasztvujtye....

Ma meg holnap állítólag valami motoros balhé van Magyaregresen... ez Kaposvártól a második falu, olyan 8-10 km
Á, azok aludtak mint a pele... melegem volt, nomeg szomjas is lettem
..vagy csak ossze van vagva a video?
ronis vagy valaki bejelölné google earth on hogy hol van pontosan a bakonynánai endurocross verseny helyszíne?
Köszi szevasztok
Nagyon jó szórakozást kívánok!
Na készülődés van Egerszalókra kirándulni. Végre egy nyugis hétvége.
Hmmm,jól hangzik ez a kis faház.
Ha lenne kertem,akkor megkérnélek,hogy Nekem is építsél egy ilyen kuckót.
Jó munkát.
Az biztos. Ez nagyon durva és életveszélyes.
Viszont azért az érkezése nem lehetett fájdalom mentes,mert elég szép sebességgel csapódott bele a vízbe.