Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főleg a Kalandférgekből ismert NPH(Neil Pina Halmozó)
Az egyik legjobb sorozat....szerintem
Jó reggelt mindenkinek
mi a helyzet?
ismeri valaki ezt a sorozatot?
Re GG elt!

Neeeeeem akarok érettségizni
Szóval minden tiszteletem nekik.
Nézted az órarendet?

Matematika
limba romana
ANYANYELV

Sosem voltam nagy ősmagyar, de ezeknek az embereknek eddig csak hátrányuk volt a magyarságukból és mégsem olvadnak be. . .
nagyon igazad van döme....mélyen együttérzek veled sőt ez eszembejutott nekem is ......szívemből beszélsz...mindenképpen ERDÉLY....hogy a nevén nevezzük a dolgokat......és persze őseink se forogjanak a sírjukban hálátlan unokáik miatt ....
...ja,ha tudtok valakit, dobjatok már nekem egy emil-t...köszönöm, előre is

mokas75@yahoo.fr
Arany....
Üdv mindenkienek!
Látom Zoozee, tudtok élni...
Kérdésem lenne:
Van valaki vagy valakinek az ismerőse, aki kamionozik Írország felé?
Mert augusztus második hetében költözne ki a család és nagyon sok cuccunk van...kiságy, ruhák, edények, stb...nem kérném ingyen de pénzt sem adok érte!

Én tegnap itt voltam:
gratula,de Ronisnak igaza van,a 300 GG 6-ban is elemeli!
szerintem Magyarországon ha igy kitábláznák senkit se érna maglepi ha megbüntetik!igaz Zoozee?
A bizalomgerjesztő csapat!
zoozee kis is készült tőle
Hű...pedig nem néztek ki valami bizalomgerjesztő alakulatnak
Itt voltunk vendégül látva kajára!
ahogy mondod, minket már megfertözött az anyagias világ felszines ostobasága,,

pedig ahogy tanult barátom szokta mondani,. : - Láttál-e már pénzel teli böröndel besétálni valakit a temetöbe,,,,,
ÁÁ a jó kis tárcsán sült hús Na ilyet azért én is be szoktam iktatni havonta a faházunknál
ott vigyorog a Mészi,

az idén már én is össze szedtem két zsák ruhát ,és gyerek játékot amit kűldök nekik oda.
Arrol nem is beszélek hogy milyen rendesek voltak az emberek ott velünk!Azonnal lenyirbáltak állatokat hogy minket vendégül láthassanak minden finomsággal!Főztek sütöttek sajtokat készitettek pedig semmilyük nincs szinte!Szuper emberek.Mi már nem ilyenek vagyunk
Ez pedig az OSZTÁLY. 4 évfolyam egyben. . .

És az órarend.
szerintem tőled ijedtek meg
tőled én is megijedek néha
király
itthon nem türték volna szó nélkül lehet
Holnap déltől szorítsatok! Rohadt szóbeli, de legalább van mire fogni az ivászatot
Amióta ezt a táblát láttam a háromkúti iskola falán, valahogy nehezemre esik romcsinak nevezni azt a földet. . .