Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is kell ezen csodálkozni hogy nem szeretik ha összebasszák a legelőt Nagyban be segített is magyarországon is az hogy rengeteg felelőtlen motoros baszta szét a földeket,leszarva hogy éppen milyen kárt okoz!Az már más téma hogy már annyira űldöznek minket minden szarért amiért nem is mi vagyunk a hibásak de valahonnan ez elkezdődött!Amikor el kezdtem terepen motorozgatni úgy 7éve.Akkor még nem voltak ilyen üldözések mint mostanában.Erdélyt nem szabad elbaszni hiszen ott még van lehetőség motorzni és remélem még lesz is jópár évig!
erdély ország az országban, egy kűlön fogalom,,,,,
Az a baj mondták a hejiek hogy minden hivatalos személy Román!Mindenkit leváltottak románra!Mondjuk hozzánk nem szolt pedig se rendszám se semmi!
na elmentem aludnyi további szép estét,
Végülis hivatalosan ahhoz az országhoz tartozik, tehát a "romcsi" is helytálló...az Erdély persze szebb is meg pontosabb is...
ezk nem ujj dolgok ott sem, ott is van egy pár kiemelt nemzeti park azokra ők is igen kényesek, azon kivűl bárhol mehetsz le se szarják, amit még nem szeretnek a hegyi emberek az az ha azokat a lépcsös legelöket elkezdik szétmotorozni, arra még alergiások ami érthető is,hiszen abbol élnek, ,,, .
Igy van!De remélem még párszor eljutok hiszen meseszép és kemény pálya!Hisztis k........nak nem valo az biztos!
Tudom, csak mindenki aki odament motorozni azt mondja "romcsiba", Ezt szerettem volna helyesbíteni. . .
Minden más helyes amit írtak!
Ez igaz, de a román jogszabályok érvényesek, a román hatóságok illetékesek...amik eddig nem nagyon foglalkoztak a terepmotorozással (sem)...ami sajnos most megváltozni látszik...és asszem ez lett volna a lényeg...
tudom mi fényképeztük mult héten hiszen ott motoroztunk
Beleugathatok?
Az a terület Erdély. Bár Románia területén van.
1000Km itthonról és az emberek a régi MAGYAR nyelvet beszélik.

Magyarul van kiírva a kisközértre a felirat, az óriásplakátok, minden.

Szerintem. . .
nem tudom miért vagytok úgy oda cross motorral belépni tilos
mindenhol üldözni fogják majd a motorosokat nemsokára
Amugy már Romcsiba is kezdődnek a bajok
és még egy kis video Brandauer mestertöl , Brandauer Traning Toscana.
erre születni kell, vagy az hogy az UFO-k hozzanak erre a bolygora,
ez az igazán beteg, Terra X 2009
Ügyes manőver
ezzel a kocsival ment a kórházba zoli volt a pilóta
brummm brummm ja ezt a maci mondja nem MZ/XTIBI
dede,ező most vette be a talicska pirulát a viccosztályon
Szerintem nem, de mindegy...
Estét!De ez őőőőőőőőőőőőőőőő
meg 3éves kortól
láttam videót amikor megkapta a legelsö kis crossgépét
Ha te is ezt csinálnád főállásban, akkor lehet már egy másik dimenzióban motoroznál...