Nem is kell ezen csodálkozni hogy nem szeretik ha összebasszák a legelőt Nagyban be segített is magyarországon is az hogy rengeteg felelőtlen motoros baszta szét a földeket,leszarva hogy éppen milyen kárt okoz!Az már más téma hogy már annyira űldöznek minket minden szarért amiért nem is mi vagyunk a hibásak de valahonnan ez elkezdődött!Amikor el kezdtem terepen motorozgatni úgy 7éve.Akkor még nem voltak ilyen üldözések mint mostanában.Erdélyt nem szabad elbaszni hiszen ott még van lehetőség motorzni és remélem még lesz is jópár évig!
ezk nem ujj dolgok ott sem, ott is van egy pár kiemelt nemzeti park azokra ők is igen kényesek, azon kivűl bárhol mehetsz le se szarják, amit még nem szeretnek a hegyi emberek az az ha azokat a lépcsös legelöket elkezdik szétmotorozni, arra még alergiások ami érthető is,hiszen abbol élnek, ,,, .
Ez igaz, de a román jogszabályok érvényesek, a román hatóságok illetékesek...amik eddig nem nagyon foglalkoztak a terepmotorozással (sem)...ami sajnos most megváltozni látszik...és asszem ez lett volna a lényeg...
Minden más helyes amit írtak!
Az a terület Erdély. Bár Románia területén van.
1000Km itthonról és az emberek a régi MAGYAR nyelvet beszélik.
Magyarul van kiírva a kisközértre a felirat, az óriásplakátok, minden.
Szerintem. . .
láttam videót amikor megkapta a legelsö kis crossgépét