Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

06-91-684-6948
Ruf An
Hova lettek a képeid?
Szia öreg!06 90 324 876
szép reggelt gázosok,

jobb hireket mondjatok már igy reggelire, mondjuk mindenki kezdje el beirni nekem ide a barátnője, felesége telo számát,
Kamikaze stílus.
Nyergesen!
Csolnok Dorog között is volt egy baleset
kisteher kihajtott a motoros elé
csaj meghalt
hello mindenkinek mi a helyzet?
Na megjöttem a megnyitóról...zabszem már benne van a seggemben
Szevasztok Tibi Környéken volt?
Felirtam a közös üzenő falra a gázolással kapcsolatba kiváncsi vagyok mikor kezdődik el az anyázás
Szegénykém. . .
Ez tényleg gáz!
Jo reggelt ebek!Ismét 1 nagyonmenő utcai motoros gázolt halálra gyalogátkelőhelyen 1 háromgyerekes anyukát! .
Sehol senki? Akkor megyek érettségi megnyitóra...
Csak én tanulok?
Ja, nekem is nagyon ismerős volt, aztán rájöttem, hogy láttam itt Sportmotoron egy Szelei Feris videot és abban is ilyen autó volt...amúgy nagyon ügyes volt a srác, le voltam döbbenve mikor mondták, hogy 17 éves Próbálkoztam állni a motorján egy kicsit, de mivel nem volt beindítva így elég nehéz volt, az enyémmel jobban megy
Ez az autó pont úgy néz ki, mint a Szelei Feri járgánya!
Kölcsönadta, vagy Sanyika lekoppintotta? (amin meglepődnék)
Szasztok!
Ma mentünk egy lazát Kiscsukával!
óó minden haza ért veterán kapál a háztájiba sok erőt és kitartást nekik!aztán ne hozzatok szégyent az isten teremtette motoros- aranyos, szép,ügyes,tökéletes,bátor,hibáátlan!férfiúian áááááááááááá nemre!
Hello!
eseteg itt ?
Szasztok

Kellene 1 kis segítség.
Yami TTR 600 1994-eshez kapcsolási rajz?
Miért és ha olyan a lány mint a viccben a Piroska ("Pénzem nincs, b.szni meg szeretek")?
Meg tudod, nem az a kurva akinek nercbunda kell, hanem amelyiknek utána még fáj is a feje...
az szép hányok az ilyenektől saját lányát vajon elküldené iylen "munkára"?
Sztálinos van, de töriből még egyetlen egy tételt nem néztem át, csak ki vannak dolgozva

Trial bemutató meg kibebaszottjó volt, majd dobok fel képeket.