Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a srác is csak terepen használja?
azért a motor se rossz csak a súlya
többi képet hogy lehetne megnézni?
Szia Titi!
Mindent birt!Velünk jár mocizni és belevisszük minden szarba!Mert mi csak azt keressük
Vastankos 40 lovas!De a gazdája ügyes
értem
de kiváncsi vagyok hogy birta a terepet
AZ EMBER A LÉNYEG AKI ÜLI! nem az essssss
Szassz Sutyi!
GG-al mi a bré van, tudjuk már?
elég durva hely
a drz az nem az S-s széria?
Szeva Tibor és Lenes Valamilyen formában nem lehetne terjeszteni a képeket meg a videokat, mert engem érdekelne, ha nem túl privát a dolog
Van több mint 1000 kép és video!Ez pl nagyon tetszett volt vagy 2 km.
ezt a szégyent!link
Ennyire elmesélte Lenes is!
Képek?
Videók?
Sziasztok skacok!Megjöttünk Romcsibol!Beszarás szép és 1ben kiválo hard enduros volt!Nagyon jol éreztem magam.Ugyhogy jövöre goooo!Mindenki jol van?
megjöttek a kurvák is romcsibol! voltam hokizni a képeikre,és a vidik ott a motoros paradicsom
halgassatok a vén rókára! a belsős trükköt én is használom,már ha éppen gumit szerelek, előre nagyon jó vagy a vastag belső,egyébként nem voltam délelőtt kint skyro
fogj egy régi használt belsöt amiböl kiszakadt például a szelep, belűl középen körbe szétvágod és szereléskor a belsőre ráhuzod mint egy ruhát,
kicsit nehezebb berakni a belsőt a helyére, de ezt a modszert a mai napig sok profi versenyző is használja,mert igy a sziklán valo kicsipődés szinte nullára csökkenthető,
szép estét gázosok,
Gumicsere.
M1...
a gumis azt mondja nekem a külső kezdi ki a belsőt......már a 3-defektem van most.....mit javasoltok mit csjak? ragasszam körbe a külső belsejét vmivel?(szikszalag,ilyesmi ) vagy gumicsere mindenféleképpen
Találtam online GP közvetítést!
Motoroztál Kölyök?