Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem zoziék barátja Lali?
http://www.youtube.com/watch?v...
Iszonyat egy állat
Azért ha csak aszfalton (SM) tudnék úgy menni mint ő, se bánkódnék...
ÁÁ nem lehet ezek a köcsög sötétződek egyből jönnének a talajerózióval Brutál egy sár van az tutti
http://www.youtube.com/watch?v...
mindha csak magamat látnám csak a motor nem stimmel
igen 2x, az ő világa a levegő,
Komoly
Ez milyen beteg már
mindenben nem lehet jó
részvétel a fontos
na ilyen versenyeket lenne jo ithon is látni, és menni rajta Terra X Dream.
Sziasztok mindenki.....

Mi zu veletek?

Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!

Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!
Legalább 2x indult, először lezúzta a motort és kiesett, következő évben végigment, tizenvalahanyadik lett asszem...
szia céé!a romániát látott csibi csajol.. a skypon most nyomoztam ki jelentem!
igazán örűlünk hogy ilyen jol sikerűlt az első gurulásod a motorral, hál istennek az enyém még 6.-ban is ugy emeli az elejét mint állat, mert nekem egy 300-as figyel a garagéba,

és már második éve nem tudom megunni,
Pastrana csak egyszer indult erzbergen,de ha jol emlékszem akkor sem ment végig, ez nem az Ő műfaja,
jo estét mkinek.nem volt erre ez a MZ/XTIBI gyerek?tudjátok a román gyerek
Srácok! Megvolt az első gurulásom az exc 200-al. Isten gép!
Az az erő, nyomaték ami van benne, 3.ban úgy emelte elejét, cska néztem. istenem de jó egy motor..
Nagyon boldog vagyok !
Bocs, de ezt megkellet osztanom veletek!
Na azért Lepődtem volna ha Travis nyert volna Indúlt egyáltalán?
ki más nyert volna TEDDY,
travis
Tényleg ki nyert idén Erzbergben?
én nagyon tisztelem Brandauert, ő volt már erzbergen harmadik is, ami nem gyenge,a sok fiatal között, és az hogy például az idein is ö volt a legeredményesebb osztrák az szintén fantasztikus dolog, hiszen az idén az 500 indulobol összesen 9-en fejezték be a 4 orás időn belűl a versenyt, és a legtöbb indulo természetesen osztrák volt,,,

szerintem RBR -en is hozza majd a formáját.
Igen, az már alapból jó jel ha bevallja hogy neki ez túl erős...