hát basszus beszarok!
MyVipen egyik srácnak nézem profilképe Varga Csani amit én csináltam kép
ez már érdekes volt
nézem hozzászólásokat "ez te vagy?" "igen csak még a régi yamahával"
kíváncsi vagyok mit fog írni arra hogy "akkor én vagyok a hülye mert ez a képet ÉN csináltam"
Mi jó abba ha más képeivel vagánykodunk?
csináltam egy képet és még ahol most a kocsim áll ott is oszlopcsarnok lesz csak elfogytak az oszlopok....folyik alulról a polgármesterünk ......de majd jön még kutyára úthenger
semmi különös mint mostanában mindíg tele a faszom rendesen.......csak szaladgálás van...most legújabb cirkuszként épp az önkormányzat szopat minket mert szó nélkül elkerítette a házamat garázsomat meg az üzleteket meg a faszomat is bekaphatja....
sétálóutca lettem.....haza se tudok jönni
zolika rendben...ill. megműtik néhány héten belül ...pár vizsgálat még van de hála Istennek az már kiderült nem daganat meg ilyesmi szarok miatt rossz a szeme....
motorodhoz meg most "vettem" egy blokkot mert nincs zöldágravergődés csak ilyenáron(bár meghívlak rá mint ígértem )....kettő napja alkuszom rajta, hogy ne kelljen mezőtúrra mennem érte meghogy rajta legyen minden ennyiért(egyáltalán mi van rajta mert már telefonon kerültek le róla cuccok az állítólagos komlett blokkról)azért fontos hogy tele legyen mert ami nem kell a tiédbe az eladnám és úgy nincs nagy hasalás ...csak mára igérte ,hogy feljön pestre és elhozza magával a hengerfúrómhoz......de hétfőn fog csak jönni....persze ha nem megyek arra addig..
lehet lemegyek ma zolikáékkal hajdúszoboszlóra és akkor valahogy arra elnézek....de mint eddig sokminden ez a hajdúszoboszló se rajtam áll.....
az önkormányzatot meg felgyújtom mintegy negyed óra múlva...
még szerencse hogy takarodok ki a belvárosból ez is napok kérdése .....de költözni se lesz egyszerű , hogy nem férek ide kocsival ...
na lépek kidöntöm az oszlopokat....
MyVipen egyik srácnak nézem profilképe Varga Csani amit én csináltam kép
ez már érdekes volt
nézem hozzászólásokat "ez te vagy?" "igen csak még a régi yamahával"
kíváncsi vagyok mit fog írni arra hogy "akkor én vagyok a hülye mert ez a képet ÉN csináltam"
Mi jó abba ha más képeivel vagánykodunk?