Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na tuti hogy a ló odabaszott titeket ÁÁÁ iszonyat szép ez az Erdély Remélem összejön nekünk is Augusztus elején az Erdély túra
Találtunk 1 kis lovat is beállt endurozni Aztán mindannyian lefotozkodtunk vele
Dilemmába? Aszittem Halason laksz
Láttad már a hengert? Mennyire néz ki szarul?
azt a sógoros megmozdulást megnéztem volna
én nem baszakszok ilyenekkel
elmondja a magáét meghallgatom ameddig nem ér hozzám vagy a motorhoz addig ugathat kivéve ha anyáz vagy ilyen erősebb szidások
jah meg volt ovóbácsi is vagy ki volt az
volt nála fényképező, ha feljelent és minőségtelen képet csinált feljelentem
Miért nem küldöd el a jó kurva annyába az ovónénit Nekem is ugatnak rengetegen pedig még az a fos fojtás is benne figyel a dobban.Először is megállok megkérdem mi a problem és utána meg egyszerűen hátra mutatok a rendszám táblára hogy bekaphatja ha közúton motorozok.Volt hogy a csalánosban végezte a túrista gyerek mikor hülye sógor nem bírta tovább az anyázást
Dilemmába vagyok, a szerelő szerint eldöcög még, de én meg üzembiztos gépet szeretnék...viszont rengeteg pénz ez az egész szarság...azért van kiárusítás...már csak az SM szett eladó, minden más szart eladtam.
Köszi, hogy írtál. Erre sikerült szerencsére nekünk is rájönni, hogy szar a levegő benzin arány, kaptam is egy jó kis karbis számát, aki itt van halason, ha kész a motor viszem hozzá.
Altárón mentem fent tudod a kövesnél volt valami ovodás csoport kb 10 méterre tőlem lassítottam egy nő ordibált leálltam hogy mi van
mondta hogy nem lehet menni a pálya útvonalán ezt nem lehet, már kihívták a rendőröket és jobb lesz ha elmegyünk (egyedül álltam)
mondom jó szólók haveroknak lementem fel egy siratón aztán ennyi
minek hívta ki, hogyha jobb lesz ha elmegyünk?
Te renitens!
Hogy történt?
Hö?
aha!
rendőröket is hívtak rám bla bla bla sablon szövegek tudjátok
szeva,
ááááá most mocskosul sárga irigység vagyok,
sutyi,írtam neked hogy ugyan így jártam a gyűrűvel! sok levegő kevés üz anyag túl meleg égés.tegyél új gyűrűt csak takarítsd kik a fészkét +nagyobb telj-m fúvókát.
szeva öreg!
szevasztok román ribik,
Jó képek döme köszi már elmentettem most ez a hátérképem.
Szia Lenes!Na aztán ő is megitatta
És a henger?
A gyűrű beleszorult a vájatba aztán megragadt a gép...
tibi van rólam is valami használható képed amit a családnak is megmutathatok?
nem csak átjártam.Hori volt a párom!
csak velünk motorozik mostanság de egy éve még tükörrel és indexel felszerelkezve rótta a földutakat!de pont azért jön könnyedén velünk mert" az ő motorja nehezebb és gyengébb mint a miénk és a sofőr is nehezebb"
Zozi megitatta a paripát
de édesen becézed sz val ti + izé,jaaa egy szobában hátatok