Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
makeeee ti nem voltatok kint 3an endurozni délelőtt?
lenes itt van nálam a kéményhez a kinyomós cucc! ha kell szólj.
Ezt nevezem beszámolónak. . .
a drága fmf rezó kár érte
szevasztok!lett kb 12 GB kép és videó de mind horinál,zozinál és mxtibinél van szerintem ma fog belőle felkerülni.de amúgy szerintem jó volt motorozzni egy egész hetet a Hargitában és környékén ha hiszitek ha nem!elebédeltem egy szett gumit meg egy fmf rezonátort volt hármunk motorja is víz alatti túrán,meg vitt el mellőlünk bárányt a farkas de szerencsére sérülés nem tőrtént!kicsit jó volt
Re GG el!
Szia Lenes!
Mesélj!
Képek?
Videók?
He?
lendület a kerékhez
na megyek aludnyi, további szép estét,
tesznek majd ök rola hogy legyen baja a verdáknak,,
megoldjuk okosba,
Magyarul Te leszel az oka ha valamelyik motor elromlik
Jól hangzik
sőt , pénzel ott nem sokra megy az ember,
én sajnos nem indulok, nagyon szeretnék de sajnos rut anyagi okai vannak nincs fölösleges 5-600 e.ft -om a versenyre,

viszont nagyon jo barátaim többen is ott lesznek indulnak is , velűk motorozunk és segitűnk amit tudunk, este motor szerelés az ő motorjaikon, felkészités másnapra hogy ök tudjanak pihenni rendesen.
sziasztok urak! rég voltam erre,már csomagolnak a kurvák romcsiba holnap indulnak haza,biztos lessz sok vidi.én is elvittem ma egy embert mocizni de hiába készült kamerával a sisakon,csak tolta a motrot a sok bedőlt fán!hát nem a pénz kell az erdőbe
Indulsz is vagy néző leszel?
Sok sikert a versenyre és majd várjuk a beszámolot
Brutálbálint megkergetni macik a hegyen
de a fő csapás az ez, oda mindenképpen, romaniacs
ha addig jobban lessz a béna vállam akkor mindenképpen,
nánára is megyűnk, az jo hely, de valoszinű csak a másnapi 5 oráson indulok, csapatban.
probáld meg ezt, ausztria legnagyobb motoros oldala,
www.1000ps.at
Ahhoz még adjál hozzá vagy 30-50 $ postaköltséget is...sztem inkább a .de, .at-n keresgélj vagy végső esetben a .co.uk-n...