Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bakker nem igazán akar gyogyulni a vállam ráadásul tegnap olyat belevertem ököllel a gyerek biciglijének lánckerekébe ,miközben szereltem hogy azota alig hajlik a kuplungos ujjam,
Jaja, mennyi idő volt kiszedni?
fuuu deszép verda, titta ujj,
Teccik Sutyi?
nekem nem kell van .....

csak ez a pszicho lali veszi meg mindenkiét.....már lenesét többször megvette...
igazából én ki akarok maradni ebből a laptopbeszerzésből mert ha szar ami könnyen előfordul a használt garanciamentes szaroknál akkor te vagy a hibás....
gyere, szivesen látlak, hozzál motort is, anyám házában tudtok nyaralni 50 méter a strand,
http://www.sportmotor.hu/motor... Néztétek?Fék nincs használva 1szerűen gyönyörű!
délbe jelentkezik lali ..most mondta ...talált valamit a bizományiba .....
milyen laptop kell főnők,?
akar venni egyet ...csak szopat hogy menjek el vele venni mert nem ért hozzá....csak mindíg megbeszéljük aztán semmi
persze én lemondom a progikat...

tibi amúgy ma itthon vagyok ...még trémobilba beviszem garipapírját a mobilsticknek...javítják vagy cserélik...

láttam renaultot...

lali biztos öngyilkos lett...

ronis még megyek arra mert tegnap már előkészületek voltak arrafelé nyaralásról...le kéne vinnem motort bedobni hozzád és egyik nap elmehetnénk egy karikát ......persze ha nem gáz...időpontot még nem tudok...
Képek mikor lesznek? Románozók nyomathatnák fel a szopós (helyekről készült) videókat meg képeket
nem, ez egy munkagépes haverom,a supermotoval,
Engem sem hivott pedig befűtött tegnap!Ez 1 hülye tudod te is!
Fasza!Ez nem a Lánci Sanya a supimotyoval a képen?
a balcsi az totál K.O.

nem látják be a buzik hogy haladni kéne a korral csak a tiltás megy mindenben, egy buzi egy ország ez,jo sok pénzért,
mi van a laptoppal?
pedig vártam hogy jössz, jobban vártam a hivásod mint bármelyik szeretőmét,
Mivan te kurva?Tegnap rendbe vágtam a motorokat Itthon vagy?Házad előtt áll a renault nehogy szétverd mert a Lenes hagyta ott tegnap!Hazament az övével mert levizsgáztattam neki
Tibi én is voltam ám komoly hard enduros helyen,, felvonultam a kinderrel ,meg a kis barátjával a hörli találkozon,

tele volt a hely komoly endurokkal,
szewa tibi...laller leszopatott ezzel a laptop vétellel megint.
téged nem hívott?
szewasztok....

ronis tegnap kicsit elhúzódott az ügy és utána a víz is ... és már későn nem akartalak zavarni ...
amúgy elég kihalt a balcsi alig voltak......de azért jó volt
fövenyesen kellett amúgy vendégszerepelnem...
Pedig de!Megkurhatod Hova lettek a képeid?Fosol hogy meglátják milyen öreg vagy?Zozi volt nálad tegnap?
szeva főromán ribi,

nem hiszem el hogy mindenkinek csak fizetős csaja van,
képetlen lettem