bakker nem igazán akar gyogyulni a vállam ráadásul tegnap olyat belevertem ököllel a gyerek biciglijének lánckerekébe ,miközben szereltem hogy azota alig hajlik a kuplungos ujjam,
csak ez a pszicho lali veszi meg mindenkiét.....már lenesét többször megvette...
igazából én ki akarok maradni ebből a laptopbeszerzésből mert ha szar ami könnyen előfordul a használt garanciamentes szaroknál akkor te vagy a hibás....
akar venni egyet ...csak szopat hogy menjek el vele venni mert nem ért hozzá....csak mindíg megbeszéljük aztán semmi
persze én lemondom a progikat...
tibi amúgy ma itthon vagyok ...még trémobilba beviszem garipapírját a mobilsticknek...javítják vagy cserélik...
láttam renaultot...
lali biztos öngyilkos lett...
ronis még megyek arra mert tegnap már előkészületek voltak arrafelé nyaralásról...le kéne vinnem motort bedobni hozzád és egyik nap elmehetnénk egy karikát ......persze ha nem gáz...időpontot még nem tudok...
Mivan te kurva?Tegnap rendbe vágtam a motorokat Itthon vagy?Házad előtt áll a renault nehogy szétverd mert a Lenes hagyta ott tegnap!Hazament az övével mert levizsgáztattam neki
ronis tegnap kicsit elhúzódott az ügy és utána a víz is ... és már későn nem akartalak zavarni ...
amúgy elég kihalt a balcsi alig voltak......de azért jó volt
fövenyesen kellett amúgy vendégszerepelnem...
csak ez a pszicho lali veszi meg mindenkiét.....már lenesét többször megvette...
igazából én ki akarok maradni ebből a laptopbeszerzésből mert ha szar ami könnyen előfordul a használt garanciamentes szaroknál akkor te vagy a hibás....
persze én lemondom a progikat...
tibi amúgy ma itthon vagyok ...még trémobilba beviszem garipapírját a mobilsticknek...javítják vagy cserélik...
láttam renaultot...
lali biztos öngyilkos lett...
ronis még megyek arra mert tegnap már előkészületek voltak arrafelé nyaralásról...le kéne vinnem motort bedobni hozzád és egyik nap elmehetnénk egy karikát ......persze ha nem gáz...időpontot még nem tudok...
nem látják be a buzik hogy haladni kéne a korral csak a tiltás megy mindenben, egy buzi egy ország ez,jo sok pénzért,
tele volt a hely komoly endurokkal,
téged nem hívott?
ronis tegnap kicsit elhúzódott az ügy és utána a víz is ... és már későn nem akartalak zavarni ...
amúgy elég kihalt a balcsi alig voltak......de azért jó volt
fövenyesen kellett amúgy vendégszerepelnem...
nem hiszem el hogy mindenkinek csak fizetős csaja van,