Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor női szakasz jobbra, férfi szakasz balra (vagy fordtva) azt' el volt intézve...
cső. indulsz az extreme enduron? jövö-7 en?
Bakonynána ec aug. 8-án lesz?
okok, .com on találtam már 1et, 100 $
kölcsönös megbeszélés dolga, én jobban megtalálom a hangot a kiscsávoval, ennyi,
Lehet hogy ő az, álnéven
van barátja, és nem sutyinak hivják,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, asszem,
Amúgy ez hogy van hogy egyik gyerek itt a másik ott? Ki és mi alapján dönti el hogy válásnál ez hogy legyen (ilyesmikkel nagyon nem vagyok képben, szerencsére a család nem egy válós fajta)?
www.ebay.com vagy www.ebay.de
licites oldal, felraknak egy terméket, regisztrálsz,megnyered elkűldik,átutalva kifizeted, röviden ennyi,
Rá gondoltam, mert Ő is volt már itt téma
De ahogy elnézem nemigen érhetsz rá unatkozni akkor se mikor éppen nem motorozol...vagy pont előlük szoktál az erdőbe menekülni?
de lehet, hogy sutyiba Sutyi a barátja
van egy 17 éves lányom is aki az exemmel él, és nem hiszem hogy sutyi lenne a barátja,,

utolso infom szerint legalábbis,
Asszem akkor az özvegyed lenne rövidesen nem a feleséged!
Már a feleségem, de Ronis meg ne tudja
De szerényen nyomod!
Meg a Sutyi menyasszonya ...vagy Ő nem?
hmm, ebay? nem ismerem, hogy lehet onnan rendelni? halottam róla de nmtudom pontosan hogy micsoda.....
help!
bátyámnak szar a bokája de végül nem egyedül voltam találkoztamn egy haverral elég jót mentünk triáloztunk is egyet egy volt kőbányában egy szép méretes kőre fel-le ezzel szórakoztunk aztán kijártam 2siratót bajóton hódítottam 2 siratót rólam neveztek el
a sárga motoros az enyim, még az exnejemtöl, de velem él.
Neked ez a temérdek gyereked mind saját gyártmány amúgy?
Majd te felrakod rá
nem hiszem ,nem ér le rola a lába,
Lassan már el fogja kérni tőled a 300-ast
felvonultam ma a hörlin a kinderekkel, élvezték nagyon, utána terepen haza jöttem lightesbe,
Szeva főbéla helyettes