most erről azért nagy hiba lenne messzemenő következtetéseket levonnod a pds ről...főleg, hogy a tiéd pont rossz is és még csak 30 kilométert mentél vele..
nekem például 11 ezer után sincs baja nem nagyon vagyok hátrányba a himbás motorokkal szemben mert mindíg megvárom a hegytetőn őket ha felérnek....ha nem felviszem őket
nekem is volt pár motorom de ennek közelébe se volt egy se futóművileg...de mégse állítom , hogy nem jobbak az új himbás gépek.... de ettől rosszabb futóművem ne legyen az életbe ...viszont ha még ilyen marad egy darabig mint most ez nagyon boldog leszek
úgy ahogy írod,most cseréltem mocit de ez a pds megkell szokni,,, állandóan elpattog és a fákon átmenetelek,, hátbavág! tudom hogy csak szeretek motorozni,,,, de ez van
Én speciel kurvára semmi különbséget nem érzek az LC4 meg az EXC rugózása között, azon kívül hogy az utóbbié sokkal keményebb...viszont az LC4 himbarendszerével annak idején voltak komoly szopásaim...szóval nálam 2:0 a PDS-nek...
nálunk okosabb szakértök szoktak ugy fogalmazni hogy egy teknikai zsákutca,
a telo sokkal nagyobb terhelést kap a csapokrol nem is beszélve,a szelepézésnek kellene megoldani önmagában a kis mozgásokat mivel nincs áttétel, mint a himbásnál,
a finom beállitás nem megoldhato normálisan, és mivel szar a hátulja ezért szar az eleje is,
most hallottam, A KTM-nél megszűnik a PDS hátsó rugózás!
Az USA-ban tesztelik jelenleg a himbásat,2010-től még nem biztos hogy szériában is bevezetik,de 2011-től biztosan!
forrás:www.supercross.at
Jaja ezaz Most télen szétszedtem de már akkor is szét volt rohadva a belseje meg összerohadt úgy hogy nem mozgott a persely oldalirányba semmit.Sikerült megjáratni bezsíroltam fasza grafitos zsírral azt eddig bírta Tényleg zozzee szerinted érdemes zsírozni?Egyesek azt mondják igen mások meg nem
nekem például 11 ezer után sincs baja nem nagyon vagyok hátrányba a himbás motorokkal szemben mert mindíg megvárom a hegytetőn őket ha felérnek....ha nem felviszem őket
nekem is volt pár motorom de ennek közelébe se volt egy se futóművileg...de mégse állítom , hogy nem jobbak az új himbás gépek.... de ettől rosszabb futóművem ne legyen az életbe ...viszont ha még ilyen marad egy darabig mint most ez nagyon boldog leszek