Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor elég jó olajat használhatsz
még nem kaptátok szét,,?

leszaladjak lecsavarozzam azt a cirka 8-10 csavart,?
a herceg már BMW-vel nyomja Tiainen-el eggyűtt,
Én is 40-be keverem...na tippre azt mondta a szerelőm, hogy a gyűrű beleégett a dugóba.
jo alkatrészekböl van összelapátolva,
elektromos cuccok csapágyak japánok , dugo kovácsolt wössner, bármi van hozzá ha kell,,

de nem kell,

legjobb fullsynt olaj a benzinbe, én 1/ 40-be keverem, bár a könyv ötvenest ir de én szoktam űvegen forgatni, elbirja.
érdekes, de ezt pont így gondoltam én is.
Imádom a 2T-t!
Alkatrész van hozzá minden polcon, ha kell?
Még 1éve olvastam valahol hogy Knight motorja versenykészen 8Milla Gondolom hogy nem a Rediturész gyári motorokkal versenyeznek
,mondjuk alkudd le kb 7 kilora az már királysanyi ár,
najo csak nem akartam ijesztgetni öket, mennyibe is kerűlhet egy tuning telo,
nekem ilyen van két éve, kapja az ivet rendesen, és hibátlanul teljesit,
meg kell szokni a zűmzűmmöt, ha szereted hogy visit fordulaton akkor imádni fogod,
sokkal többe
Most megmondom a frankót amikor az első EXC-met megvettem,foggalmam se volt hogy milyen ez a PDS cucc.Mostmár 7éve van EXC-m és már annyira leszarom hogy mi rugózik hátul hogy jujj Ne hulljon szét az a lényeg,meg nekem úgy jó ahogy van.
nézzétek meg a vidiknél a tokodi eb ob-t,,, visszapattognak a leérkezőkön a ktm ek,,,,csaknem szar a beállításuk az eb-seknek
De PDS rendszerü Mégis hosszú az a zsákutca
plussz a szerviz autoban bennfigyel még vagy öt hátso, meg kb 3 pár elsö telo, pályák szerint, kell-e ugrálni, vagy csak enduros a dolog,,
végűl is ha van rá zséd, kb 10 milka akkor te is utánozhatod,
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a motorról?
Régóta szeretnék már egy 300 2T-t, de G.G.-t még nem néztem és nem is nagyon ismerem őket.
jahh csak a Servantesnek, kb annyiba vannak a teloi, mint egy zsir ujj ktm,
hát jó azért nekik kicsit komolyabb motorjaik vannak
Ahhoz, hogy megnézd nem kell. Csináld úgy, hogy felmész a www.vatera.hu -ra, majd beírod a keresőbe, hogy GPS.
nem birom megnyitni, vagy be kéne regelnem ahoz is hogy lássam az ajánlatokat,?
De szerintem nekem mint extra hobbi endurósnak meg aki nálam sokkal jobban tereli a jószágot,azoknak teljesen mindegy hogy PDS vagy Himbás a megoldás.Ha ilyen Servantes srác tud vele nyerni addig nem aggódok azon hogy most ilyen megoldás miatt hátrányba vagyok
a pds egy fos,

valljuk be öszintén nem találták fel ktm-ék a spanyolviaszt avval hogy a telot direktbe rárakják a lengövillára,,

kb a 80-as években is ilyenek voltak a motorok, csak akkor mindkét oldalon volt egy telo,

a belső szelepelésnek kellene megoldani a finomat is meg a hirtelen keményet is,,,, na ez nem műkszik,
sok benne az igazság,de az sx en ugyan ezt éreztem.ezért óckodtam ettöl egyedül,, de megcsinálom és megszokom! mert azért van sok előnye ennek a vasnak..
Nagyon király volt az EB
egy Gas Gas megvágta az ujjamat de sebaj minek mentem oda segíteni