Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor minek a perforált cső?
egy darab cső öt hat centi ...tizenkét centi hegesztés co val még plussz
és a perforált csőből is vagy 15 centi kb, kis gyapot
és hat popszegecs....
Én használtam már a KTMet fojtott vezérműtengellyel is amiből 5,5 mm hiányzott a bütykökből. Indult pöcire ugy is meg ment is érdekes volt!
hozd el ide a TIBI nagyon érti én meg adok soha elnem égő tömést bele..enyémet csuklóbol csinálta!
De ennyi hogy kiveszed az a csövet a végéből ahova vezeti a kipuff gázt,azt kibontod az egészet.Helyébe meg végighúzol egy perforált csövet körbe gyapot azt ennyi.Gondolom én
nincs sok cucc amit el kell dobnod csak egy vékonyka csődarab...még neked kell beletenni egy vastagabb darab perforált csövet.....
majd ha ott tartassz lerajzolom mit csinálj vele..
Használtam már nyitott dobbal!Hát keményebb volt az biztos mint ezzel a betömöttel.Csak fasz voltam és eladtam azt a dobot most meg keresgélhetek De az lesz jövőhéten szétszedem a dobot azt kibaszom belőle azt a sok szart
semeddig sem tart egy furulyát faragni bele,,de így van az akrában is nem?de kérhetsz az örömlányoktol is
ja és bejelentkezett kriszta
rózsának nyolcvanért árulta ....mert próbából odaadta neki ...
de aztán kinyitottam az övét inkább
hát ja ..csukott csővel nagy punci a ktm
40-ért akarta eladni mikor szóba került!
lehet tucc alkunnyi egy ötöst

ha kettőt veszel
Ja most mond meg noormális vagyok? De legalább halk és nem és lófaszt sem
Hihiii Annyi pénzért trombitáljon még egy ideig a gazdája azzal a dobbal Aprókavicsot adnak már annyiért!Lehet még egy kicsit reménykedek azt tényleg szétkapom ezt a szart
te csukott csővel járkálsz fel s alá?
80 000
Jaja vágom csak egy perforált cső kell meg gyapot azt Cső.Csak ha jópézért tudok szerezni egy SX dobot akkor nem alakítom át az EXC dobot És mennyi lenne annak a híres 2008-asnak az ára ?
Hát mi már itt mind megcsináltuk az exc kéményeket nagyon faszán és nagyon jo is lett nem csak a hang hanem az erő is
van sx dob eladó 2008-asé
nehogy pénzt adj érte ...semmi perc átalakítani és 2000 ből kijön
megvan már!és ronis berugókarja is kész hegesztési tórtúrával eggyütt!
hát épp ez az hogy nem
EXC-re Nem akarom szétgányolni ezt a fojtott szart ami rajta van(kitudja lehet kell még)Azt most nincs zsetonom ilyen csillivilli Akra dobra,ezért kajtatok egy SX dob után
miért tudsz?