Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az csak a féken van. . . A kar tövénél?
Na mivan mindenki elment motorozni?gyurin kivűl.
Üdv!

Döme: nézd már meg lécci, hogy van-e (mennyi az ára?) nálatok porvédő "gumisapka" a kormányon a fék- és kuplungkarhoz.

Köszi: Imi
Én egész nap motorozom. . .
Jól van gyuri meg hozztad a kedvem a motorozáshoz most megyek kerülők eggyett, vagy tőbbett.
csak az ülős kép van...
lesz ez még jobb is,októberben szertnék még egyet menni, jó lenne ha szereznél felniket!
De az annyirát már nem láttuk.
Ügyes voltál! (aztán meg annyira nem. . . )
Jaj már rég túl vagyok rajta.
nézzétek a vidit!
Kár mert abból tudtál volna okulni.
nem csináltak róla vidit
De az esést ne vágd ki belőle mert akó nem lesz miért megnézni.
még jó hogy fel van kötve, ha leengedem kb beszarok majd ír igazolást... csütörtökön megyek vissza kontroll röntgenre. 1-2 óra és fent lesz a videjóó
Jó regg.
Gyurika banyek!
Inkább adtál volma a dokinak egy 5 ezrest, hogy kiírjon. . .
Ne így lógj a suliból!
Legalább fel van kötve a karod?
gumim cuki lett
El bándi a király
http://bikepics.com/ktm/400lc4... itt vannak a hétvégi képek.
most belázasodtam zal suli kilőve,itthon döglök. aztán csüt kontroll röntgen h mi van...hát nem tom,amikor helyre tette jó volt, rá 2órára már fájt,most is kegyetlenül
Én is!(megusztam)Bár aki azt mondja ebbe a sport ágba , hogy nem esik... szerintem simán hazudik,mert a nagyok is esnek és nem akármilyet!(Lásd BUBA vagy RICKY)de sorolhatnám még!Pedig ők tényleg világ elsők!
Ezért küzdősportoltam egész életemben!
Így nagyjából tudok esni. . .
Ebből kifolyólag (és némi szerencsével) mindig megúsztam sérülések nélkül. . .
kezdj el kicsiket esni inkább, mint egyszer nagyot Akkor ha egyszer jön a nagy, már talán tudod, hogy hogy kell esni.
Igaz már én is rég pihentem le...kb 1,5 hónapja, de akkor egész méreteset takartam legalább