Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóccakát
Na lassan húzok,hogy regel fitt és üde lehessek!
imádlak
pupák ezt csak a te kedvedért mentettem el éjjel:
Én is gondolkodok egy Supermotyon,de csak pálya sinten!Utcára nem akarok menni,bár A-s jogsim van!
én is megyek majd terepezni télen
Lessz az jobb is!Holnap az Off-Road Parkban fogom veretni...de csak lájtosan mert még mindig beteg vagyok!Nem szeretnék vissza esni!
jaja,de remélem nem lesz nagy gond én is kb így végig toltam a célegyenest,és basztak lefényképezni sikerül már felvenni 2ben!
De azért eljössz TBányára?
javítást kell kérni karácsonyra.... ...én is azt csináltam régebben!
meg biza,csak tudod 16éves fejjel gondolkodni kell az anyagiakon elég erősen...szóval karácsony környékére marad most a nyári fizu el is ment...bulik,gumi,kakucs,ktm fesztivál...stb
Meg csináljuk!
köszönöm! picit szerencsétlen ez a motor,átok ül rajta...de nem fürödtem be vele...nagyon jó kis gép! igaz lehet kell majd dugó v vmi,1re könyebb berúgni...lehet csak szelephézag,nem tudom...majd télen kiderül
Nekem is! De azért még maradok!
szép álmokat,csaó
Gratula,csak szekáltalak !
Akkor mégjobb teljesítmény!
Mentem aludni, reggel sürgős motoroznivalóm lesz!
Joccakát!
nem volt semmi gond... ez volt az első alkalom kakucson....eddig ringen mentem csak a fesztivál keretein belül,ott is fogtam a 640es gépeket 2:27et mentem.
nem sajna 20 körül tudok majd....de az jobb állapotú viszont vagy 16 körül de az nem dunlop
Szewasztok!Sztem lehetnél gyorsabb is....ha levennéd a tükröt és egy kicsit előrébb ülnél!
Az szinte ingyen volt!
Tudsz majd még belőle?
a másik dolog pedig,hogy ugye 10 pénzért vettem a gumi GARNITÚRÁT! Dunlop d207...és kurvajó:) ennyiért nem kaptam ovlna jobbat!

Jó is a supermoto!
bevallom őszintén,büszke vagyok magamra hogy ott hagyom nagyobb társaimat 16éves fejjel!
Kerék kérdése. . .