Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én már rég fexem
Na mindenki le fekűdt?
Jó éjt a lefekvőknek.
Igen de gyurika még nem tudja hogy miért tolatják le vele a gatyát.
jááámbor vagyok én.. úú, aszsony is kiskutyát akar most, tök rá van állva az iylen picikre.
Na menek Én is dögleni, jóccakát mindenkinek!

szewa atis38! tudod , hogy tegnapelőtt volt 3 hónapja , hogy elfogtak ill. odajöttek hozzánk mikor parkoltunk a sziklán !
Szeva Atis
téged is tükröznek mint szabit?
Ha a leirás megegyezik akkor bizony Csongor barátomat láthattad

Beszarás az öreg
Mostmár,senki se fog ide írni annyira megijedtek!
na alukálok,reggel irány a doki remélem bíztat. csaó
én láttam ilyen,rakparton ment a gáton a batthyány téren. még rxszel álltam a dugóban,ill kerülgettem a kocsikat.
Ja és a Csongor 60 körül van, évben persze
majd rádesik gyurika és véged !
Meglepődnél ha a zsebem látnád, de nem attól, hogy tele van

Az a Climber-es muki az Ecser Laci és GasGas márkakereskedő itt Bp-n!

Néha eljön versenyekre, összetöri magát aztán betegszabi, és megint eljön egy versenyre összetöri magát és igy tovább!

Nagy arc nagyon, csendes jó csávó, tök birom!

Bár a legnagyobb trialos arc a Csongor! Na Ő nem minden napi eset, Ő biztosan jön ki a Jamboree-ra! Majd meglátjátok!

Néha lehet látni amint a városban közlekedik egy 2006-os triálvassal és ha nagy a dugó simán lemegy az aluljáróba és a másik oldalon meg ki

Totál nem szarozik, ja és a hátizyákban mindig ott figyel a kutyája egy Jagdterrier! Vannak olyan sztoriai, hogy beszarás
jó te kussolsz,ki vagy zárva,még törött kézzel is verekszel
én úgyis keresek kesztyűpartnert.. 192centi vagyok és 96kg, ah gonodlod..
végülis Janinak nem számít h hánya kúrják meg,a triálon úgy sem ül.... ezért triálozik,így leplezi
érik a verésetek bassáztok meg . De ott lesz Janika is aki tartja a popoját hogy a retkes vén faszok beletegyék
szia gáborom ! gratulálok a versenyhez ill. hogy sikerült erdményesen végigmenni rajta !
Andris is hozzánk akartuk felvetetni erre berakták a Mitsubishi szalonba a kis kurvát!

A GasGas Jamboree pedig egy egész napos naaaaagy banzáj lesz!

Sokat jelezték, hogy sátraznak és ott maradnak vasárnap is, úgyhogy két napos!

Jelen lesz a GasGas Trial Team Hungary teljes taglétszámmal!

És a nemsokára megalakuló GasGas Enduro Team is itt fog összerendeződni!

Lesz elvileg kaja, pija ha jön a Gyurika akkor lesz csaj is!

Ja és viszünk ki felszerelési cumókat is amik kedvezményesen megvásárolhatók majd!
Húú ez naon komoly.
tényleg jani már akartam kérdezni tőled ....még battán a versenyen láttam egy idősebb szakállas csókát triálversenyezni .........asszem egy régi aprilia climberrel "megy"
ki az? rendesen versenyez ?
kicsit műkedvelőnek tűnik ..de attól még persze lehet jó arc mert nincs tele zsével mint te. 0
Öreg, valami hasonló vár rád az ősztől ha elkezdünk edzeni! Én megmutatom a testhelyzeteket és a motorkezelést a többi rajtad múlik! De semmi buzulás!

Ugyan ebben segitek a Kátai Petinek is!