Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

félünk...
Holnap megölöm...egy szívószállal....
Na mi van? Versenyre senki?
Gyerünk át a kis ratyi husihoz a mekibe! Ma úgy is az Ő tejét ittad!
Hogy rohadjon szét az a gusztustalan undormány fejszerkezete
Na és az a hang
Jujj, de izgulok!
Együtt megyünk a raktárba, mucus?
Jujj OLYAN MELEG LESZ!
Ezt holnap lebokszolom veled, Te gaz!
nemsok...ma tudatosult bennem hogy hétvégén nemtok motorozni...pár hónapja most elöször
Boldog szülinapot neki!
Így igaz!
Nekem is betartotta az igéretét....
Na de ne tette volna....
Szeva rocktesó...
Mi van veled ombre?
annyira üres a fórum hogy "VÍZhangzik"
de jó kacagtam amikor egy srác a videójához így írta le...de jól vízhangzik a motor
Ha-hóóóóó......valaki...ki....ki...ki....ki...ki
Tejút-naprendszer-Föld bolygó-Európa-Magyarország-Pest megye-Tápióbicske és környéke
Helló mindenki! Holnap azaz szombaton, extrém enduro verseny lesz Écsen (pannonhlma mellett) a rába ringnél! 5 órás verseny, több kategória lesz párban lehet indulni. Igazi kihívás. Mi többen is indulunk ezen. Ha valaki kedvet érez jöjjön, esetleg hívjon infoért a 70/337-90-80
Szép estét mindenkinek!
Hivjál minket,mindenkivel megbeszélünk majd egy találkozási helyet és időt,hogy ne tévedjen el senki!
Mennyit motoroztál ilyen jellegü 2T motorokkal?Ha csak most kezdel akkor maradj az EC 200-nál,mert sztem az is tulságosan erős!De nálam kiprobálhatod a 200 és 300-as EC-t egyaránt!
Hol lessz a KALAND túra?
Majd Ő is igazat ad....Ha jol "ki" na gépet!De a név amit választott"EC 250"j ol hangzik még akkor is ha KTM-et választott!
Be verte a fejét az ágy sarkába?
Na sziasztok, jóccakát! Sajnos mennem kell mert még Klárikát be kell foltoznom! Sajna tegnap kicsit nagy volt a hancúr és kilukadt szegénykém!
De sebaj, megmentem és ezt megünneplem majd vele!

Pá-pá
köszi a gyerek nevében is.
ÓÓÓÓÓ, hát akkor boldog szülinapot az utódnak!
Mi az, hogy zártkörű? Hülyéskedsz?
Bárki jöhet bármilyen motormárkával, a lényeg a buliiiiiiiii

Más!
Holnap rádcsörgök, hogy mennyi az annyi de dobd már el nékem sms-be a vágyvonalad, mert elfelejtettem elmenteni