Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Jani
a hétvégén sikerült kétszer edzenem...szombat vasárnap...
Szombaton Grillel...egyből megismerte a régi motorját
Bár most kicsit bajba vagyok mert valszeg főtengelyes lett a bringa
Háááááát, szerintem 17 évesen bőven elég a 200-250 de Te tudod! Amúgy egyiket sem nehéz berúgni csak tudni kell, hogy hogyan lehet könnyen, erőfeszítés nélkül életre kelteni!
Szerintem gyerer el egy kalandtúrára és próbáld ki magad aztán döntd el, hogy milyen!
Sziasztok
Jani had kérdezem már meg h a 300as ect nehéz be rugni ?17éves vok még és szted be tudnám mert a 250 és a 300közöt gondolkozok!melyiket érdemes szted meg miért?
GasGas Off-Road Park!
Bővebb infóért kérdezd a helyi főszervezőt Beer Gábort! Akár itt a fórumon vagy a 06-70-337-9080 számon!
Remélem Gábor nem gond, hogy megadtam a vágyvonalad!
hali tatabánya mely részén van ez buli?
Október 6 Tatabánya Off-Road Park GasGas Jamboree!
Nem csak triál hanem enduro és quad teszt!
hol lessz pontosan helyileg ez a triálos buli OKTOBER 6.-ÁN,merthogy érdekelne, szeretnék tanulni egy kis triált, de komolyan!
húúúú de meg leszel verve. vigyed csak a mekis leányzódat, úgyis olyan ronda
Erre már nekem is reagálnom kell. Kikérem magamnak a puhapöcsű jelzőt.
Jó nőzést!És jó éjszakát!
Na, jóccakát puhapöcsű banda, menek szunyálni! Látom csak nekem nincs csajom mert csak Én vagyok a gép előtt! Ja és Atis is, veled mi van? Kint van az asszony küfődön?
Na jóccákat, menek mert már nagyon vár Klárika a guminő!
Szia Jani!Ilyet már láttam én is néhányszor!PL. most tavaszal a Tatai versenyen!
Akkora buli lesz mint állat! Csak triálos lesz minima 12 plusz elképzelhető, hogy a Kátai Petit is el tudom csábitani (na tőlle lesz mit tanulni)
Lesz kaja, pija, motorok és hát ott lasz a mi kis Gyurikánk is.......Ő lesz a nő
Na aaaaazzzz biztos, hogy nem mindegy! Természetesen vannak határok, de párszor már sikerült lelohasztanom a vigyort egy két nagyarcú endúrósnak! El sem hinnétek mikre képes egy kis hegyikecske! Amúgy pár éve osztrákiában láttam amint Sebastian Tortelli egy SX 85-ös kis narancs géppel szarrá gyalázta a menő labanc krosszosokat, pedig azok 250 és 125 gépekkel mentek!
Remélem OKT. 6-án jó buli lessz!Már őssze csöditettem egy-két nem GasGas-szos srácot is!
Hmmmmm, Én erre csak azt mondom, hogy a KTM topic 600 valahány hozzászólás, beszélgetés és eszmecserénél tar mig az a csúnya kis GasGas család.........hol is 7000 valamennyi december óta?
És sikerült összefogni sok-sok embert még akkor is ha más tipusú motorja van?!
Apropó Gyurika? KTM-ed van és mégis velünk vagy?
Természetesen félre ne értsd, csak hülyülök veled, Én akkor is nagyon kedvellek és a mi gyerekünk vagy még ha navancsban is nyomod!
Az lehet hogy elkapar,de sokkal gyorsabb!Bár nem mind 1,hogy ki ül rajtuk!
na!A GASGAS-t nem kellene bántani!
A triálmotornak van egy érdekes tulajdonsága! Olyan nagy nyomatéka van, hogy 6-ban el tudok vele indulni és 110-120-ig nem kell váltanom csak kapaszkodni! Mig az enduró a nagy lóereje miatt inkább elkapar és még többször is kell váltani!
jogos!
Andris, ez nagyon megható volt! Köszi aranyos vagy!
De Én azért hozzátenném, hogy itt minden úgy van jól ahogy látjuk! Senki sem úgy kezd el motorozni, hogy egyből profi!
És nincs a világon olyan motoros aki azt mondhatná magáról, hogy Ő egy profi! Samy Miller több mint 1200! győzelmet ért el életében a gyorsasági, krossz, SixDay és triál sportágakban és mégis tök szerényen csak úgy nyilatkozik, hogy "majd amikor 99 éves koromban elér a vég és nem tolókocsiban várom azt akkor majd elmondhatom, hogy igen, Én lehet, hogy tudtam valamit"!
Ha Ti tudnátok, hogy Én mennyit estem-keltem amig eljutottam addig ameddig...........húúúúú......apám......csak szerencsére Én ezt egy olyan sportágban teszem ahol nagyon csekély a balesetveszély, de egyben a triál sport nagyon megtanit tisztelni a motorkerékpárt is!
Gyurika, Te a magad módján vagy egy bajnok, hisz a mai veled egykorúak még csak a próbálkozás szintjéig sem jutnak el, csak a buli meg a dilibogyók!
És itt van a mi kis Faisst barátunk is! Semmi szponzoráció minimális gyakorlási lehetőség és mégis milyen szép eredményeket láthatunk! Gratula!
És sorolhatnám Andrisom hegymászásait, Beer Gáborunk vad hegyvakargatásait (egyébként Gábor hétvégén indul egy enduro versenyen az EC 300 nyergében, szoritok) és sorolhatnám a létszámot napestig!
Gyerekek, ez a GasGas család! Még ha nem is pont GasGas van a segged alatt! Hisz ugye tévedni emberi dolog, senki sem tökéletes
Miii?Ec 300-at?Bisztosan vak volt!
íííí,fata jer enduroba, pörgessük föl