Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja,ne is mond...
2008as ktm paletta...
szarul mehet neki...
egyik haver asszem ma indult chile be a six day-s re
kemény menet lesz....
hülyék
az lehet,de attól még gyorsabb vagyok
hurkagyurka? én vékony vagyok,te vagy olyan mint egy kis koca
gyurka
majd eccer elmegyek kakucsra..és körbemotorozlak te hurkagyurak
kussolsz te majom,inkább borogasd a fejed
mennyünk má motorozni vazze.gyere kakucsra
miva, csak ez az egy képed van? mindenhova ezt teszed
ez mind igaz...
gyuri suxxx
Jani respect
alap midnenki Andris ellen fordul vagyis inkább a gasgasosok ellen na,kijön kakucsra? lépek aludni,szétrobban mindjárt a fejem csaó
Én meg csak téged védlek.
hagyjuk már,nem sértődöm meg ezen,igazából nincs is min,csak jót akar nekem a hülye fejével,de én meg makacs vagyok és szemtelenül fiatal
Jaj Andris te is voltál gyerek(valamikor). Ne légy ilyen gonosz.
bocs hogy bepofátlankodtam de ez a hsz olyan igaz és őszinte volt, jóvolt olvasni!
rííszpekt
amgy 14 méter a legtöbb ami eddig sikerült....vmiért nem tudok beváltani kettőbe,kis félelem....
ez télleg csak felkapás,mert gyorsulás volt én is kurva sokat tettem már érted,amikor volt az offroad megnyitója,vittem a táskádat
Gyurika, nem azért, de baszottul látszik a képen hogy csak fekaptad, den nem kerózól vele...
Más: a legtöbb srác itt a forumon már jóval régebb óta üli a gépet, mint te...úgyhogy visszább az arcból!
Biztos jól mész pályán, de csuklógörcsöt kapni attól hogy rácsimpaszkodik valaki a gázra....az még nem motorozás....szerintem mindannyiunk közül Jani érdemelné meg hogy tisztelegjünk....nem csak a motoros tudása miatt, hanem azért is, mert kurva sokat tesz a motorozásért és a barátjaiért....
motorról van szó Döme hiányzik már az asszony vagy mi a gond?
Ágaskodik?
Az hormonális dolog, serdülsz!
milyen kuplung? nincs kuplung,akkor esés lenne,úgy nem tudok játszani vele, rxszel sem szerettem a kuplungot xtnél kell a kuplung hogy megemelje 2 centit
ágaskodik vagy elszabadult a kuplung (hülyéskedem)
látjátok...így gyorsul egy KTM