Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát végűlis mindég van készenlétbe valamennyi.Kivéve amikor kiűrűl a hűtő.Most fel tőltjűk mert szombaton tartjuk a fiam 4-dik szülinapját.
spangli bekészítve
Szija Jánosom!
Motoron ugye nem találtatok nagy hibákat a himbarendszeren kívűl......?!
Erre a gasgas találkozóra lehet menni,vagy ez inkább zártkörű?
Jó estét az Úrnak!
Sör bekészitve?
Nem, nem volt még benne dugó cserélve mivel olyan gazdálya volt aki odafigyelt rá!
Csak a fiatal suhancoknak szokott gond lenni a motorokkal, mert még nem tudnak motorozni!

Jól mondom Games76, Faisst, Döme bácsi, Atis38, HappyBoy, Beer Gabi, Zozee?

Figyu öreg!
Gyere el a túrára és tedd próbára a vasat! Egyből meg fogod látni, hogy mi a stájsz!

Tudod 1 év garanciát az ember nem ad blablára és nem úgy ismernek az ügyfeleim, hogy ne tennék meg nekik mindent a szórakozásuk zökkenőmentességéért!
Magyarul, szar motort nem számolok be és nem is árulok!
Pont
Na jó estét az úraknak.
2500-at. .
bocsi nem vettem észre h vissza irtál a km-el kapcoslatba!és hány km-ert bir benne egy dugó?volt már cserélve benne?
hát ez tényleg naon jó ajánlat és km menyi van benne képetek esetleg tudsz küldeni róla
Ja, kb 2000 kilométer van benne és az alkatrészek élettartama pedig csak tőlled függnek!
1.150.000.- az ára, 2006-os az évjárat, makulátlan állapotú (és ezt nem csak úgy mondom hanem tényleg az)!
Mint idén minden új GasGas tulajdonosnak, ehhez a motorhoz is adok egy Hebo sisakot!
Ja és természetesen 1 év kilométefüggetlen garanciát is adok még hozzá!

Szerintem ez elég versenyképes ajánlat!
Jani mondj már valamit arrol a 250esről!miért érdemes azt meg venni menyit birnak benne a alkatrészek (Dugó főtengely hajtókar stb.)és hanyas évjárat hány km van benne meg ilyenekre gondolok esztétikailag van e sérülés rajta?meg menyibe kerűl?
22-én Tokodon verseny!
Jól mondod! 300, 450 és triál vannak, voltak csak...
Ha valaki komolyan akarja, lesz 250 is!
2007 szeptember 22 az idei ősz első GasGas Kalandtúrája!
Jelentkezni lehet nálam itt a fórumon vagy a torokjanos@csiki-bege.hu mail címen!

Még bérelhető motorok:

GasGas
EC 300 3 db
EC 250 1 db

A motorok napi bérlési díja 15.000.-/motor mely ár tartalmazza az üzemanyagot, egy pár pohár sört és természetesen a bérleti díjjat magát!
Ha a túra után az ügyfél vásárlás mellett dönt akkor a bérleti költséget nem kell kifizetni vagy ha esetleg később dönt a vásárlás mellett akkor a 15.000.- forintot a motor vételárából elengedjük!

További részletekért nyugodtan sikítsatok!

Török Jani
Szerintem nincs!
és nincs egyik üzletbe se raktáron vagy valahogy teszt motor vagy valami?
még nem, csak 300 as van kint. . .
Jónapokat család!
Jani és nem tudod h valaki vett már Magyarországról 2007es 250 ect?
Ügyes vagy Te, tudom hisz a mi gyerekünk vagy!
hát ja...nem mos szopat be...
így nem is tudok menni vasárnap a kupára kőszárhegyre...
de remélem a maradék két bajnokin tudok menni...
nem lenne jó ha kicsúsznék a top 10 ből...
Ezt azért jobb lett volna ha év végén csinálja meg a kicsike
aztán a fasztudja lehet hogy nem csak csapágy..és kicsit üt a tengely..nemtom..mind1..ki lesz véve,elviszem suliba kicentíroztatni,veszek uj csapágyat és csumi...
remélem ennyivel meguszom
persze,mindig jól kevertem
motorexet tettem bele
hát sztem elfáradt a csapágy...grill hajtotta rendesen
Ne bassz! rendesen bekeverted a benyát mindig?