Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem az én lennék
akkor csak minden 2. hétvégén fox esni
köcsögök fejlődök még 1 picit,elkezdek melózni 2-3 év és utána csak pályázás!
Gyuri már nem kezdő. Minden héten esik.
Minden kezdet nehéz!
Vagy nem?

most kivételesen kakucson esett
Ügyes voltál Gyurika, büszkék vagyunk Rád! Tényleg, elgondolkodtam azon, hogy ilyen fiatal fejjel is elég jól nyomod
Csak arra figyelj, hogy ha esel akkor azt a KakucsRing-en tedd és ne az utcán!
Én tegnap ellőtt be tudtam váltani 1-ből 2-be igaz csak kétszer sikerűlt de már kétszer legalább sikerűlt.
kettest én is végig tudom kerekezni kawáwal
pedig én nem gyakolrom
ja... de az bő25 méter
De csak amig van gáz?
nem vágom. amúgy megyeget a kerék...2ben... 30ról nagy gáz megrántás és simán tartom! tegnap célegyenest végig zúztam,többen is látták,de basztak fényképezni odafele menet csepelen elindultam lámpától betettem 2be és vmiért megrántottam agépet és feljööt,azóta megy kettőben
GP mikor kezdődik, nem tod?
sok a sör
Én még nem merek motorozni kicsit húz a fejem.
talán egy kis motoozás jó lenne, helyén van a vállam, de nem mozdul,csak fáj
nekem nem enyhíti semmi
Nekem a derekam fájt de én sőrrel érzéstelenitettem. Most meg a fejem fáj de legalább nem a derekam.
mocskos szuri. ilyet szól ettől jobb lesz,onnantól fogva álmos voltam, jobban fájt+még a seggem is
azt hát
A seggedbe a nyeles aszpirint nyomták?
tyű.szarul vagyok. fáj aseggem,oda kaptam nyugtatót. fáj a vállam, fáj a könyököm mer összevarták és fáj a bal karom is mert odament a tetanusz. kurvajó!
jó reggelit ! tessékmondani ez a szupermotyótopik ?
Na véget ért a móka mára zárúl móka miki tára.Szevasztok gg-sek véget ért a szülinapi buli.
szeva gasgasosok....kinek van innen olyan ec 300asa ami már 1éves/vagy 1 éve használja?