Figyelj kispunci......Én a triálmotorommal legyorsultam egy EC 300-as és egy 450-es GasGas versenyquad-ot!
A Te szépségedet is megszégyeníteném az Én kis hegyikecskémmel!
Nem a motoron múlik, hogy ki a gyors hanem azon aki megy vele!
Janika azt mondta a motoromra hogy 640es és hogy 60 lóerő... elmezavar meg hogy ha ő ült volna a 450es sm-n akkor lehagyott volna...ma rossz napja van,téved,álmodozik,17éves kis puncit fűz a mekiben... najó az uccsó talán egy jó pont
"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! Nem is akármilyet! "
Sziasztok!
tegnap egyenlőre boldog tulajdonosa lettem egy Gas Gas EC 250-nek, 2005-ös a gép és egyszerűen gyönyörű...
holnap kicsit szétkapom a gépet, mert hát sokat állt, kicserélek benne ezt-azt... Mivel ez Nekem egy "új" márka és nem vagyok tisztába pár dologgal, kit zavarhatok a hülye kérdéseimmel?
Mindenkinek jó motorozást, végre "motorozós" idő van és nem 40 fok....
Szija Jani,megint én!
Most már kezdek nyugtalan lenni,mert mindjárt vége a szezonnak,s már 3hete szervízba van a motor,s nem igazán tudok róla sokmindent? (3 hét míg megérkezik egy alkatrész? )
Ha tudsz valamit róla kérlek rögtön jelezd,KÖSZI
A hétvégi KTM napon bemutatták a Zöldek, hogy vmilyen internetes oldalon letölthető a térkép Mo-n hol lehet szabadon terepmocizni. Tud erről valaki valamit? (hiradóban láttam fél szemmel)
hello szal ahogy ánosunk is irta 800körül kérek érte de ha kell akkor 750be is odaadom csak vigye valaki de ebböl nem engeden egy forintot se mert igy is magasan ár alat adom csak szolj mert télleg nagyon sürgös az ügy szal majd jelentkezz légyszi ha gondolod emailba megadom a számom ha mondasz egy cimet és beszélhetünk! tomee
Jani!
Mindenképpen múljon el 16, különben azonnal börtön!
A Te szépségedet is megszégyeníteném az Én kis hegyikecskémmel!
Nem a motoron múlik, hogy ki a gyors hanem azon aki megy vele!
Az tavalyi emailcím!
Sakiro Suzukit Japánból.
Kezdődik az óra:
- Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből - mondja a tanárnő.
- Ki mondta: " Szabadság vagy halál"?
Siri csend az osztályban, csak Suzuki jelentkezik:
- Patrick Henry, 1775, Philadelphiában
- Kiváló Suzuki. És ki mondta ezt? "Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a nemzet nem halhat meg"
Suzuki feláll:
- Ábrahám Lincoln, 1863, Washingtonban.
A tanárnő végigméri az osztályt és így szól:
- Szégyellem magam miattatok. Suzuki Japánból jött és jobban ismeri Amerika történelmét, mint ti.
Hátulról egy csendes hang:
- Nyald ki a seggem büdös japcsi!
- Ki volt az? - kérdezi a tanárnő
Suzuki jelentkezik és mondja:
- McArthur tábornok 1942-ben Guadalcanalnál és Lee Iacocca 1982-ben a Chrysler cég közgyűlésén.
Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról:
- Elhányom magam.
A tanárnő kiabál:
- Ki volt az?
Suzuki azonnal válaszol:
- Idősebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokio, 1991.
Az egyik diák unottan odaveti
- Szopj le.
A tanárnő hisztérikusan:
- Elég! Ez meg ki volt?
Suzuki rezzenéstelen arccal:
- Bill Clinton Monica Lewinskynak, 1997, Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda.
Egy másik diák feláll és elordítja magát:
- Ez a Suzuki egy nagy rakás szar!
Suzuki ismét nyugodt hangon:
- Valentino Rossi motorversenyző 2002, Brazil Motoros Nagydij.
Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyilik az ajtó és belép az igazgató:
- Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam!
Mire Suzuki:
- Gyurcsány Ferenc, Magyarország, 2006
Milyen cuccra vársz?
GRATULÁLOK a Kicsikédhez! ! !
tegnap egyenlőre boldog tulajdonosa lettem egy Gas Gas EC 250-nek, 2005-ös a gép és egyszerűen gyönyörű...
holnap kicsit szétkapom a gépet, mert hát sokat állt, kicserélek benne ezt-azt... Mivel ez Nekem egy "új" márka és nem vagyok tisztába pár dologgal, kit zavarhatok a hülye kérdéseimmel?
Mindenkinek jó motorozást, végre "motorozós" idő van és nem 40 fok....
Most már kezdek nyugtalan lenni,mert mindjárt vége a szezonnak,s már 3hete szervízba van a motor,s nem igazán tudok róla sokmindent? (3 hét míg megérkezik egy alkatrész? )
Ha tudsz valamit róla kérlek rögtön jelezd,KÖSZI