Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyurika, lökj fel képet róla!
Szia Döme!
Jani szólt a telefonszám miatt, ne haragudjatok, azt hittem azt Miki nem viszi magával...mert azt beszéltük hogy adjam meg a céges számot, ami a gasgas oldalon is van...én csak azt adtam meg, de mostanra levettem a mobilszámot, csak a vonalas van fent.
Mégeygszer bocsánat...
hallom, van érdeklődő....jó lenne, ha elvinné...
Ez már a Te boltod!
Újabb balfaszkodás CR500-zal
Látod, hogy nem akarja...pedig csaphatnánk egy enduros lagzit valahol a hegyekben
Sutyi lesz a vejed?
Kiugrott Norvégiába?
Ezért nem írt valamelyik nap!
Én is!
Dudálok és kinyitják!
Amiről nem tudsz, az nem fáj
ne idegesitsé sutyi, a lányom Norvégiában tanul éppen , csak nem lettem azota nagypapa,,?
Szeva nagypapa
szép napot Béláim, jo volt a tegnapi kiscsoportos hajtás,

Tibi motor röptetése a patakmederből kifele ,abszolult 5 csillagos volt,
Okos...
Az a vicces, hogy én tényleg ki tudtam nyitni a dudával a garázst
Fasza videó, ez nem olyan, mint a többi, hogy 10 motorból 19 idei modell
Re GG elt! Valami lelte a szememet, mert Ferrari színekben pompázik mind2...lehet lejárt már a kontaktlencse, de sajnos nem nagyon figyelem, hogy mikor bontom ki
http://img.carstyling.hu/userc... és a turbónyomásjelzők
Például...
költöm én...
+hány ember költené csak a szétszedett motorjára a pénzét....mert talán ugy valaha kész lenne ..
hát most hogy érettségi van,nem dolgozom...utána majd heti 3 napot vagyis heti 15ezer.
igen igen. meg van most a társaságban még egy régi corolla is,4wd 2.0t az is egész szépen szedi a lábát
Te én hiszek neked de igazából nemesekhanyat a rizsrakétáktól(biztos jók de a formaniláguk háát nekem nagyon nemjön be)
akkor ez a 2 literes
Szerintem sok dolgozó ember örülne ha annyit "nem keresne" mint Gyurika...de mindegy, ez már csak egy ilyen világ...