Szeva Tibi!
ja ja...hétfőtől kezdődik az agymosás, azaz a tanfolyam...de legalább most már nem kell feketén melóznom és a család is jöhet ki 1 hónap múlva...el tudom őket tartani...na meg lesz pénz a GasGas-t is rendberakni...ha nyáron hazamegyek és kész az FSE, elmehetnénk gurulni egyet az erdőbe...Zoozee-nak is szólunk, bár ő még kezdő...
Hát, az enyém is csak akkor bír ki annyit, ha olyan szőlőhegyi dűlőút jellegű motorozás van. "Rendes" terepen nem... pedig az egyik srácnak volt régebben rm125, annak mindíg több volt a fogyasztása, mint az én kettőötvenesemnek
Azt rmx meg az rm idomgarnitúrája mennyire lehet ugyanolyan? Az adatlapomon meg tudod nézni a vasam. Az Universalnál van RM-re körbe cucc egy huszasért, simán megrendelném postán, csak nem vok biztos a dolgomban
Sztem ebben a sportban csak azért lényeges a fogyasztás, mert ahol járunk, ott ritka a benzinkút, és ciki ha kifogy... egyébként ez a legkevésbé lényeges költségtényező... 10 vagy 13... nem mindegy?
2t, 4t ugyanaz!
ja ja...hétfőtől kezdődik az agymosás, azaz a tanfolyam...de legalább most már nem kell feketén melóznom és a család is jöhet ki 1 hónap múlva...el tudom őket tartani...na meg lesz pénz a GasGas-t is rendberakni...ha nyáron hazamegyek és kész az FSE, elmehetnénk gurulni egyet az erdőbe...Zoozee-nak is szólunk, bár ő még kezdő...
nekem anno az eggyik crf-et szépen elrendezték az ilyen bennmaradt fém darabok,
teccene nektek ,van benne olyan feljárom, amit én jártam be ,de néha előfordul hogy még én sem tudok felmenni rajta, van benne kihivás,,, kicsit,