Ja, iszen télleg beszéltük... bocs, de az altatás felért egy komolyabb berúgással... komoly filmszakadás. Amikor kihoztak a műtőből, a zasszony szerint azt ordibáltam, h letépték a körmömet és nem emléxem rá
Azér vigyázz az ilyen kijelentéssel. Volt egy barát, ilyen magamfajta barom volt szegény. Amikor valami f@szságot csináltunk, az volt rá a dumánk, h csollányba nem üt a ménkű... aztán meghalt autóbalesetben...
hát még biztos hetek mire arra visz az utam.... úgyhogy nyugodtan gyógyulj meg....hallottam , hogy felrúgtad a tablettát és átszúrta a pedáltengely a lábfejedet....szép kis baleset ....
na mindegy lényeg, hogy nem kurtítottak meg ...... lehet itt esztergomba már rövidebb lennél ,,,itt komoly az orvostudomány
Szewa... örömmel jelentem, megmaradt mind a 10 lábujjam...
Hétfőn ez még kétséges volt. Nemtom, mondtam-e, keresztülment egy csavar a lábfejemen, és elfertőződött a seb. Voltam pár napot a megyei kórházban, megműtöttek, most itthon billentyűzetkaratézok, de a dréncső még mindíg benn figyel. Nem is tudom, mikor lesz motorozás Ha jönni akarsz errefelé, még várj vele kábé 2 hetet
Nyár közepe felé egyébként meg szeretném hirdetni...2,5 év 125 utána itt az ideje, hogy valami nagyobbra üljek
na mindegy lényeg, hogy nem kurtítottak meg ...... lehet itt esztergomba már rövidebb lennél ,,,itt komoly az orvostudomány
Hétfőn ez még kétséges volt. Nemtom, mondtam-e, keresztülment egy csavar a lábfejemen, és elfertőződött a seb. Voltam pár napot a megyei kórházban, megműtöttek, most itthon billentyűzetkaratézok, de a dréncső még mindíg benn figyel. Nem is tudom, mikor lesz motorozás Ha jönni akarsz errefelé, még várj vele kábé 2 hetet
na mindegy majd holnap
szia nikk ..mi a pálya ?
Szakadó esőben már csúsztam le én is a völgybe a seggemen, motorral a lában között
Errefelé süt a nap
a kurvaéletbe 30 kilométert sikerült összehozni vazze ...úgy eláztunk mint a szar ......folyik a seggemből a víz
nincs szerencsénk.....pedig ma jó lett volna veretni ....
mindegy reggeli torna viszont megvolt rendesen.....
Legalább jól eláznak Zoozeeék!
Mert az enduro akkor jó, ha nem jó! ! !