Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de neki vattacukorból van a feje
az nem én vagyok hanem egy nagy király crossmotorversenyző haverom ...azért ne akartam hogy látszódjon ...mert megőrültök ,hogy kik a haverjaim...
Ja, iszen télleg beszéltük... bocs, de az altatás felért egy komolyabb berúgással... komoly filmszakadás. Amikor kihoztak a műtőből, a zasszony szerint azt ordibáltam, h letépték a körmömet és nem emléxem rá
Vattacukorból van a fejed?
Azér vigyázz az ilyen kijelentéssel. Volt egy barát, ilyen magamfajta barom volt szegény. Amikor valami f@szságot csináltunk, az volt rá a dumánk, h csollányba nem üt a ménkű... aztán meghalt autóbalesetben...
megmutatom a boltbajárós endurómat
Nem akarsz magadnak egy jó kis boltbajárós endurot? Megvehetnéd a Gas Gasomat, hogy legyen minek visítani a traktor mellett

Nyár közepe felé egyébként meg szeretném hirdetni...2,5 év 125 utána itt az ideje, hogy valami nagyobbra üljek
hát még biztos hetek mire arra visz az utam.... úgyhogy nyugodtan gyógyulj meg....hallottam , hogy felrúgtad a tablettát és átszúrta a pedáltengely a lábfejedet....szép kis baleset ....

na mindegy lényeg, hogy nem kurtítottak meg ...... lehet itt esztergomba már rövidebb lennél ,,,itt komoly az orvostudomány
Ejha, jobbulást! Rossz pénz nem vész el...
Szewa... örömmel jelentem, megmaradt mind a 10 lábujjam...

Hétfőn ez még kétséges volt. Nemtom, mondtam-e, keresztülment egy csavar a lábfejemen, és elfertőződött a seb. Voltam pár napot a megyei kórházban, megműtöttek, most itthon billentyűzetkaratézok, de a dréncső még mindíg benn figyel. Nem is tudom, mikor lesz motorozás Ha jönni akarsz errefelé, még várj vele kábé 2 hetet
duna ipoly
de jó...... itt meg szakad ez a kurva eső

na mindegy majd holnap

szia nikk ..mi a pálya ?
Ez a Kiskunsági Nemzeti Park?
idáig jutottunk ....
Hehe

Szakadó esőben már csúsztam le én is a völgybe a seggemen, motorral a lában között

Errefelé süt a nap
de

a kurvaéletbe 30 kilométert sikerült összehozni vazze ...úgy eláztunk mint a szar ......folyik a seggemből a víz

nincs szerencsénk.....pedig ma jó lett volna veretni ....
mindegy reggeli torna viszont megvolt rendesen.....
aztán megint összetöri magát és nem fog tudni szögelni
Re GG elt! Szép napra ébredtünk, végre nincs érettségi Mondjuk a szóbeli még nincs lezongorázva, de arra már szarunk rá
Különben is utálom a port Úgy nézek ki mint egy cigánygyerek egy kiadós csapatás után
Esik esőő jehh Szét csapatom az agyam délután Mit rítok hogy esik bazze olyan szárazság van hogy múltkor majdnem eltűntem a földúton egy repedésben
Itt is. . .

Legalább jól eláznak Zoozeeék!

Mert az enduro akkor jó, ha nem jó! ! !
Itt is...pedig motorral kéne mennem intézni csomó mindent...
szakad az eső
vagy zé pointra