Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtom hogy cdi kell mert az 2t abban nemtudok segíteni de viszont a 4t be az elektronika tök ugyan az mint az aprilia 500-as robogóban csak az üzemanyag térképet kell átiratni azt meg tarjánba szatyina géza eltudja intézni nekem azt mondta (ja és van nála bontva egy 400-as gép - énis tőle vettem pár cuccot és egész olcsón)
van jeladó az unixnál ráadásul fél áron mint dorogon
http://www.unixauto.hu/UnixOnl...
01:00-nál...muhahaha
van valakinek rendőr ismerőse? (van itthon is a családban,csak nem akarnám,ha nem fontos.. ) 2 mammut között parkoltam,mindig ott szoktam...szélvédőn cetli,brfktól: tiltott helyen várakozik, ezért feljelentem és a rendszámom...olvasgattam neten,30pénz...na most ezt én nem akarom
Arany?

Látod z, kellett volna nézni időjárás-jelentést, akkor tegnap nem áztok szarrá...wehehehe
Nincs otthon a macska, cincognak az egerek?
Miki reggel elutazik, ezért holnap minden Hebo cucc és alkatrész 20% kedvezménnyel!
na mi van ? holnap motorozás ? itt van ronis? 10-kor rajt ....akik jönnének azok szóljanak ......nézünk valami feladatot az erdőbe.....
Én meg tegnap vodkázás közben olvastam a fórumot(postakocsi), lehet szavazni kinek melyik jön be jobban...
Közben nálam is asztonizálódott oldalt. Nemértem, miért kell itt is köcsög amcsikat néznem,ha már a tévét be se kapcsolom....
nekem valami Frigyes Mester figyelitt egy léckerítés mellett...valami új buzeráns játék...
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Szeva Ádám, elfogadtalak yahoo-n!
Persze, ha a nejét is hozná.... mondanám neki, hogy aszton, mostasztán megiszod eszt a páleszt.... meg eszt is....
Az új férje! Ashton Kutcher!
Vele is ellennél ma éjjel?
Mr? Mert még a ghost-beli alakjával ellennék vele itthon ma éjjel
Na várjá, az a bio-rasszizmus....

Ez meg itten a zamerikai bábelnök
Nem, Mr Demi Moore. . .
ez izgalmas, mert a kopasz barack veri a cigány meggyet
Nektek is a Barack IQ-ja van itt jobb oldalt?
Mert a csődvédelem 6 hónapig tart.
2 hónapja kértek csődvédelmet!
Én, mióta radikális lettem, be se kapcsolom a tévét. Nem hiányzik. Fene se kíváncsi a sok buzicigányniggerzsidókomcsidrogos köcsögre....

De a sör, a motorozás és a lucskos heteroszex nem tilos
jobb a sport van k1