Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így igaz...csak méltányolják
hát figyelj,próbáld ki a kocsit alapból 200 fölött van...módosított turbó meg más dugattyúk.
Szia(sztok)"260 pacinál járunk"te abbol rakjál párat a motorodba hátha elindul,hamár ennyire tuningmester vagy . . .
Ez a kemény!
Még csak 18 vagyok és nincs keresetem

Ne tessenek megbüntetni 30 pénzre parkolásért

nem az én kocsim én csak ültem mellette
Szegény gyerekek játszanak...mindjárt lesz egy kis szabadidőm, akkor elkezdelek majd sajnálni, jó?
grr 200 sx,na majd teszek képet..van olyan kép hogy nagy nagy gumifüst,bent a kanyarban és látszik hogy már pókhálós az üveg 1,4 benne a turbo nyomás asszem...mentünk vele már 270 felett...mocskosul megy
mijenszarmá
miezazez? nissan?
mert akkor vagy 100 nx vagy 200 sx vagy 300 zx
Bár a legutóbbi a legmelegebb ugye, amit csak japán ferrarinak hívnak. Szériában állítólag 3 kiló fölött van a vége.

Ja, a mazdáról maradt egy gyári toronymerevítőm....
klíma...most vannak itt a kílma szerelők..végre nem fogok megsüüülni képzeld,kitörtük az nx 200 hátsóüvegét...most 260 pacinál járunk...játszós gumik...visegrád...hátul bent egy szép vastag merevítő...visszafordító kanyar,be 3ba vissza 2be keresztbe...ezt úgy 20x eljátszottuk,majd 21.ére robbanás... és jöttek velünk szembe a szilánkok bitang módon megy...konkrétan egy 76os cső van alatta,de tényleg kb egy cső az egész
Ja, kösz, zsír. Még a klíma is megy
A gyerekek jól vannak, pláne hogy az udvart átalakítottam komplett játszótérré...csúszda, homokozó...medence..kismotor...hinta..grillező..kiskut
yafasza...ringlispír én meg el sem férek
Nyár rulez
Ja, meg cameltoe rulez
OCC

NEM LESZ KÉSZ A MOTOR!
Ez a mondat minden részben szerepel
http://www.tvgasm.com/newsgasm... ez meg ckmben van...occ b2
szasz theo. mondeo szuperál még? lurkó?
Ja, nyakat
kicsit az amazonasra emlékeztet
Amazonas---------Brazília-----------Bogár
---------VW motor
pofás KIS gép 400+
akkor nem adom el...ha eddig nem mostmár nem adom el
micsoda deltabox váz
az drága mulatság lenne.... mindekettőtöknek
szia döme ....szupermotyószettet keresel?.....van itt egy nálam komplett...igaz ktm-be van eladnám
Andris! Vedd föl a telefont!
Vagy csörögj vissza!
olvasom a playboyt és van benne cikk bmw r7ről..pofás kis gép http://pics.livejournal.com/ra...
Szeretnél berúgni?
Hát bátran, itt a hétvége!