grr 200 sx,na majd teszek képet..van olyan kép hogy nagy nagy gumifüst,bent a kanyarban és látszik hogy már pókhálós az üveg 1,4 benne a turbo nyomás asszem...mentünk vele már 270 felett...mocskosul megy
miezazez? nissan?
mert akkor vagy 100 nx vagy 200 sx vagy 300 zx
Bár a legutóbbi a legmelegebb ugye, amit csak japán ferrarinak hívnak. Szériában állítólag 3 kiló fölött van a vége.
Ja, a mazdáról maradt egy gyári toronymerevítőm....
klíma...most vannak itt a kílma szerelők..végre nem fogok megsüüülni képzeld,kitörtük az nx 200 hátsóüvegét...most 260 pacinál járunk...játszós gumik...visegrád...hátul bent egy szép vastag merevítő...visszafordító kanyar,be 3ba vissza 2be keresztbe...ezt úgy 20x eljátszottuk,majd 21.ére robbanás... és jöttek velünk szembe a szilánkok bitang módon megy...konkrétan egy 76os cső van alatta,de tényleg kb egy cső az egész
Ja, kösz, zsír. Még a klíma is megy
A gyerekek jól vannak, pláne hogy az udvart átalakítottam komplett játszótérré...csúszda, homokozó...medence..kismotor...hinta..grillező..kiskut
yafasza...ringlispír én meg el sem férek
Nyár rulez
Ja, meg cameltoe rulez
Ne tessenek megbüntetni 30 pénzre parkolásért
mert akkor vagy 100 nx vagy 200 sx vagy 300 zx
Bár a legutóbbi a legmelegebb ugye, amit csak japán ferrarinak hívnak. Szériában állítólag 3 kiló fölött van a vége.
Ja, a mazdáról maradt egy gyári toronymerevítőm....
A gyerekek jól vannak, pláne hogy az udvart átalakítottam komplett játszótérré...csúszda, homokozó...medence..kismotor...hinta..grillező..kiskut
yafasza...ringlispír én meg el sem férek
Nyár rulez
Ja, meg cameltoe rulez
NEM LESZ KÉSZ A MOTOR!
Ez a mondat minden részben szerepel
Amazonas---------Brazília-----------Bogár
---------VW motor
Vagy csörögj vissza!
Hát bátran, itt a hétvége!