élménybeszámoló?
Hát..kurva nagy, kurva modern, kurva új...
Bementünk, mutaták az élüéetet, erre azt hittem, rosszul látok: a Call center épületében KOSÁRLABDAPÁLYA van.... ...meg fitnesszterem...van külön wellnes-felelős is...és ez nem vicc!
Fog ez nekem tetszeni...kaptunk ingyen 3 fogásos ebédet, meg ajándék Apple-pulcsit...
4,5 éves a motor és még nem kotyog a himba, pedig nem volt még rajta cserélve semmi, mióta nálam van most van a 2. szétszedés. Egyébként Koyo csapágy van benne
Minek az embernek ellenség, mikor vannak barátok is
Az a baj ezzel, h szar a nyomatéka, 2 db söröskorsó rohangál benne, gusztustalan hangot áraszt, meg naon be kell dőlni rajta... és télen belefagy a víz.... b@sszameg, de jó lenne....
ja jó a szopás de az eső az nem ....
az se baj ha öt perce még szakadt csak akkor ne essen amikor mész ....mert úgy szart se ér az egész ha átázol teljesen öt perc alatt..... áll a csizmádban a víz...meg a golyóidon...csak megfázol a 14 fokban
persze túrázni az más esőruhában ...de az meg lányoknak való
vedd meg nikk.....ilyesmit akarok én is .......eladom a cbr-eket a faszba és veszek egy felülőset amivel gurulhatok néha kétszeméllyel ....egyenes derékkal....
Az nem jó hír, sajnálom, hogy nem sikerült jól... Valaki előttem szóló aszonta, az enduró akkor jó, ha nemjó?!... Énazér nem osztom ezt maradéktalanul, az nembaj ha melós, de legyen teljesíthető, élvezhető, mégha verejtékes is... Ámen...
Hát..kurva nagy, kurva modern, kurva új...
Bementünk, mutaták az élüéetet, erre azt hittem, rosszul látok: a Call center épületében KOSÁRLABDAPÁLYA van.... ...meg fitnesszterem...van külön wellnes-felelős is...és ez nem vicc!
Fog ez nekem tetszeni...kaptunk ingyen 3 fogásos ebédet, meg ajándék Apple-pulcsit...