"tiltott helyen várakozik" cetli... rendőr ismi azt mondta hogy ha jön adatközlő lap akkor hívjam fel hogy hogyan töltsem ki...vagy pedig határozat jön.
nekem van egy ötletem, terjesszük fel szavazásra a parlamentben:
Ugye ha ROSSZ vagy TILOS helyen parkolsz, megbüntetnek....
Na mármost miel mindennek két oldala van, ezért legyen az hogy ha JÓ helyen parkolsz,akkor pénzjutalmat kapj!
Gondold el....beálsz rggel a parkolóba és estére ott van a szévédődön 30.000 Ft....
Gyurika,azért most még harakirit ne kövess el...engem tavaly 2x basztak meg, rossz helyen parkolásért (nem tiltott helyen, csak rossz helyen)..egyiket sem fizettem ki...na elmondom, mit tegyél...igaz hogy családtagra már nem fogható, de mivel csak a postás fogja bedobni a levelet és nem a kezedbe adja, ezért egyszerűen nem válaszolsz rá. Ha egyszer nagyon firtatják,akkor nem kaptad meg. De a lényeg hogy nem szabad válaszolni rá.
6 hónap után meg elévül...
Szia(sztok)Elvileg kérhetsz méltányosságot de nelovald bele magadat de hajrá ..hátha.Amugy ilyenszempontból én szerencsés voltam/vagyok,soha nembüntiztek ilyenért szgk-val. Legközelebb menj a motoroddal........ .
abban reménykedem hogy csak elengedik egy részét hogy tanuló vagyok.majd ha jön a csekk szépen írok egy levelet h tanuló vagyok nincs keresetem és h 3 percre mentem oda,nem tudom miért..
mert ha mondjuk csak 15 lenne,az nem a világvége azt megkeresem 3 nap alatt.... csak engednek valamennyit,tekintettel arra hogy 18 vagyok.csak anyu nevén van a kocsi....de remélem sikerül valamennyit lefaragni belőle...mert ugye az a kiskapu már bezárult hogy terhelő vallomást családtagra nem vagy köteles tenni
drága parkolás volt...30ezer.kurvaanyjukat. még most próbálok majd 9kor rendőr ismerőssel beszélni hogy valamit lehet e lefaragni ebből tekintettel h 18 vagyok és nem dolgozom...
Ugye ha ROSSZ vagy TILOS helyen parkolsz, megbüntetnek....
Na mármost miel mindennek két oldala van, ezért legyen az hogy ha JÓ helyen parkolsz,akkor pénzjutalmat kapj!
Gondold el....beálsz rggel a parkolóba és estére ott van a szévédődön 30.000 Ft....
6 hónap után meg elévül...
mert ha mondjuk csak 15 lenne,az nem a világvége azt megkeresem 3 nap alatt.... csak engednek valamennyit,tekintettel arra hogy 18 vagyok.csak anyu nevén van a kocsi....de remélem sikerül valamennyit lefaragni belőle...mert ugye az a kiskapu már bezárult hogy terhelő vallomást családtagra nem vagy köteles tenni
Ezért maradtál Te.
Mai utcai valóságshow.
diszkrimináció.kurvaanyjukat de tényleg
de azért megkúrnám
na remélem ma nem esik .....
morggen