Nem azon vagyok kiakadva, hogy homokos volt, hanem azon, hogy milyen bődületes mennyiségű homok jött ki belőle, ezt meg az esőmentes 1 hónapnak tudom be, téma lezárva
Egyébként én be szoktam kenni nagyon vékonyan a légszűrőház belső részét(vagy minek hívják azt, ami a légszűrő mögött van), az meg ilyen fasza kis méz állagú aztán, ha véletlen bemenne a homok, akkor megfogja...
Én gyúrok rá... ahogy őszülök, úgy lesz rövidebb a séró... festetni nem fogom, nehogy buzinak nézzenek. De motorozás mellett gyúrni is fogok járni, ahogy időm engedi. Meg amíg az ember hülye bír maradni, addíg nem öregedett meg..
Másik sztori, jut eszembe: endurocross verseny, én fogtam az egyik cimbi motorját a startnál. Ő meg inkább ötven, mint negyven. Addig tuningolta előző nap azt a kurva labancot, míg fél kört toltam, mire elindult.... utolsóként eredt a mezőny nyomába...
Aztán odaálltan a pálya szélére én is, hát mit látok... az egyik fordulónál jön a Lacc, és egy fiatal csaj felrántja neki a pólót a cickókról.... és a végén a Lacc megnyerte a 250-es kategóriát... imádom az endurósportot
Csak azt nem tudom, meddig tud az ember ilyen egészen hülye maradni? Még jó lenne egy húsz év minimum....
Pénteken találkoztam egy endurós cimbivel...a Gyulám inkább hatvan már, mint ötven, tarkopaszra borotvált és ha jól értettem, valami huszonéves csajt szedett most össze a gusztustalan
asszonyod örül mert ilyenkor gyógyulsz