Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csóközön béláim! hát szeretném már berúgni mihamarabb de sajnos az hétfőnél hamarabb nem lehet.....de hétfőn valószinű vagy kedd
vártam még valamire de az hétvégén már nem lesz
indítgasson csak van neki saját nője...a módszert elmondom szívesen
Reggelt!
Köszi Lenes, felcsörgetem a Gézát valamikor!
azt nem tudja, de mivel kicsit ideges, mondta nekem hogy szóljak: hozzá is küldheted a csajt!
szevasztok. na elment az asszony,picit lenyugtatott a kurva feljelentés miatt.hatásos volt a módszere most már csak egy kérdés... Zozi,mikor indííítod?
a szatyinagézáéknál volt egy nem rég kérdezd meg iket
jóestét ! na kijöttünk a pilisből....sikerült gurulni egy 140 kilométert.....
skYro!
Az Ókli motorosszemcsit honnan szerváltad olyan mocskosul olcsón? Kezd szétmenni az enyémen is a szivacs, lassan szereznem kéne egy másikat...
Itt az e-mail meg a telefonszám, ahonnan az enyém van: E-mail: laposracer@freemail.hu Tel.: 70/385-9600
Ilyesmit nem tudsz véletlenül?
Enyém 2,5";3.0" felni. Egy 450-esre meg szerintem 3-3.5" 4-4.5" kell.
73382 hsz.
keme vagy ki nem?
Egyébként mi ez a sok kérdés?
Aprilia MX 50 felnije, Mátészalkáról van. Megvette egyik ismerős, belefaragta a CR125-be, de eladta a motort SM szett nélkül, így azt én vettem meg.
Hirdette valaki és úgy vetted meg?
Mihez volt eredetileg?
nem úgy van a!
Már le van zsírozva minden!
Ja és most 3800 a sárvédő...
60 volt a kerék 2 tárcsával meg lánckerékkel, 12ezer volt hátra a slick gumi, előre 10ezer volt 7db(4új), 14ezer volt a 310-es féktárcsa, 8ezer volt méretre esztergálással együtt a lánckerék, eddig 3ezret fizettem a tengely átalakításáért. Summa: 107ezer. De a 7 gumiból kettőt eladtam 5-5ezerért, szóval 97ezernél járok eddig, és még nincs fékátalakító.
Az üzlet az üzlet!
el ne add az SM kerekeimet neki!
Az már le van stoppolva!
Mikivel megegyeztem!
Egyik dealerünknek kellene Szegedre, van egy EC300 asa, meg egy FSE450. A 4tből akar utcait csinálni, hogy a nyáron legyen mivel szaladgáljon.
az enyémbe kb 250 fékestül
Sutyi!
Mennyi volt a SM szett a kerékmotorpárodba?
Honnan sikerült venni?