Én nem szólom le...nagyon meg vagyok elégedve vele, számomra ez a motor minden tekintetben tökéletes, esetleg az ereje kevés, de az is csak akkor, ha nagyon mély a homok(mint tegnap, azért is evett 13litert 100-on...)
Nem leszólni akarom, sztem naon korrekt ez a nissin... jól adagolható, megbízható, és baromi egyenletesen lekoptatja a betétet... ha még 0,1 mm van rajta, akkor sehol se ér bele a vasba
ja sajna de szerintem visszarakom anyám lekaszálja a tökömet hogy valami midig szarni megy a mocin folyton költünk rá már nagyon unja ja most voltam ezzela fékbetéttel 3x motorozni
Na, mert Te ezexerint odafigyelsz ilyesmire... viszont a kókler meg leszarja, és az láccik... és az ilyen motor meggondolandó, pláne ebben a sportban, ahol kissé nagyobb az amortizáció
ez a moci vásárlás egyáltalán nem volt tervezve úgyvotl hogy 250 es crosst veszek aztán apám rábukkant erre egész jó áron sikerült megvenni(még foylamatban van hitelre vettük) és úygvoltunk vele hoyg enyni pénzért jó de azóta már cseréltünk váltót kuplungkosrat fel újítottunk, 2féktárcsa csere dugócsere főtenygelcsapágycsere hátóssárvédőcsere rezó hegsztés kb 3szorkerékcsapáygak, hidrokuplung főmunkahenger felújítás első teló most szart be 3.x durván ennyi de mióta hozzámkerült gyorsbban öregszik
Én le szoktam cserélgetni a csavarokat, ha már egy pici nyoma is van annak, hogy kezd lesarkalódni, nem drágák a csavarok és csomó időt meg lehet vele spórolni, ha mindig fasza csavar van a kényes helyeken...
De ammikor vetted, ezt nem nézted meg? Használt vas vásárlásakor egyik legfontosabb szempont éppen ez, h mennyire vannak szétcseszve a csavarfejek... most már gondolom, Te is kezded kapizsgálni, h miért
Mondjuk nekem inkább ez szokott berohadni, és már kissé odavan a hornya.... mert azt, amivel Neked most gondod van, én úgy rakom vissza, h előbb befújom csavarlazítóval. De amit Ronis mond, még jobb. Akkor lekközelebb a saját dolgodat könnyíted
Viszont a külsőt én is nehezen szedem ki... lehet, a Te motorod előző gazdája is így volt ezzel...
Viszont a külsőt én is nehezen szedem ki... lehet, a Te motorod előző gazdája is így volt ezzel...
A tárcsát ugye nem cseszted szét?