Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt van a környéken 550, és 450 is ,,

az 550-es többet volt eddig szervizben mint amennyit motoroztak vele legutobb kijött a szervizből, és cirka egy ora motorozás után össze akadt a váltoja,,,
ráadásul egy tul erős böszme mozdony ahogy megy,,,

a 450-es az több fokkal jobb,,,

eddig,,
Az a furi, hogy a több problémát az 550 esről hallottam.
Neki tökéletes az a 300EXC!
Hát a Gyuszónak mindent álltak de nem tudott a motor végigmenni 1 versenyt se!
Ja tényleg a zoozi is kiprobálta mikor én!
azt felajánlották itt a Havrinak is hogy menjen vele az idén, de az összes szerviz költséget neki kellett volna állni,, ami ismerve Pudor Bob előéletét na lett volna kicsi szám,

hamar lemondta a dolgot,
Azt mesélték a depóban, hogy Bob is úgy tótre a vázakat, mint a Csorba Áki!
Mert mennek, mint állat!
micsoda jó motor volt.....
Most azzal megy amivel tavaly ő versenyzett!
de ott van
jaaaa és az 450
Pudor 4 motort használt el évente. . .
Melyik lesz?
Azt pontosan nem tom de te ismered a kis Solymosit rola beszélek!Ez a tavaji motorja volt !Idén már a Pudor Bobéval megy!Állitolag az már jobb neki!
te a bankok milyen faszok ....hát van egy törlesztőm és ugye emelkedett 31000-ről 50850 ft-re ...és azt választottam , hogy negyedévente hozzádobom a különbséget egybe és akkor nem kell új csekk meg ilyesmi...ma meg már a banki ember még nem végrehajtó itt hisztizett , hogy mi lesz mert nem jó a csajom telefonja.....tiszta szar a valaguk....mondom ember az a telószám nem érdekes mert az enyém az érdekes és föl van nekik írva , hogy akármi van hívják föl ...kibírják ha már milliókat keresnek rajtam....
aztán telefonált és kiderült hogy oké..,...még jó hogy itt voltam a környéken....kiderült hogy nem is tartozok....csak a korrekció hiányzott.........agyvírzís, hogy ezek se tudnak olvasni, mégis milyen sokat keresnek vele
Mikori jószág volt?

550, vagy 450?
Jut eszembe gyorsba gyüjtsünk a gipszre mert még a héten kelleni fog.
Aprilia 1 szar motor 1 versenyző haveromét probáltam ki hát borzasztó volt!Hozzáteszem ő alá is alátették a motort hogy azzal menjen de ő is hányt tőle!És a sok bajárol nem is beszélek!
ááá...többet motorozik mint mi vazze....van hondája és állandóan a dunakanyarban lófrál....csajokkal
És még a váltással sem kell bajlódnia.
erről van egy jó vicc....
kígyóéknál lefagy a computer és kígyómama kikiabál a gyerekeknek hogy valamelyik jöjjön és segítsen lenyomni a ctrl del entert apának
aprillia rxv, a multkor kellett vinnem az erdőbe egy kölcsön aksit egy ilyen szarba, mert lemaradt rola a berugokar,,,
Ha beindul Gyurika nem is áll meg kenyérért legalább egy évig mire ki motorozza magát.
Szasztok!Gyurika elárulok 1 titkot csak neked!A mocid rendbe lessz mert ma vittem zoozinak egy 5 LE fűnyiromotort és az került bele a gépedbe!Rugásra nem de 1 berántásra indul! Azt hiszem ennyi idő után megérdemeltél már 1 ujj blokkot!