az 550-es többet volt eddig szervizben mint amennyit motoroztak vele legutobb kijött a szervizből, és cirka egy ora motorozás után össze akadt a váltoja,,,
ráadásul egy tul erős böszme mozdony ahogy megy,,,
azt felajánlották itt a Havrinak is hogy menjen vele az idén, de az összes szerviz költséget neki kellett volna állni,, ami ismerve Pudor Bob előéletét na lett volna kicsi szám,
te a bankok milyen faszok ....hát van egy törlesztőm és ugye emelkedett 31000-ről 50850 ft-re ...és azt választottam , hogy negyedévente hozzádobom a különbséget egybe és akkor nem kell új csekk meg ilyesmi...ma meg már a banki ember még nem végrehajtó itt hisztizett , hogy mi lesz mert nem jó a csajom telefonja.....tiszta szar a valaguk....mondom ember az a telószám nem érdekes mert az enyém az érdekes és föl van nekik írva , hogy akármi van hívják föl ...kibírják ha már milliókat keresnek rajtam....
aztán telefonált és kiderült hogy oké..,...még jó hogy itt voltam a környéken....kiderült hogy nem is tartozok....csak a korrekció hiányzott.........agyvírzís, hogy ezek se tudnak olvasni, mégis milyen sokat keresnek vele
Aprilia 1 szar motor 1 versenyző haveromét probáltam ki hát borzasztó volt!Hozzáteszem ő alá is alátették a motort hogy azzal menjen de ő is hányt tőle!És a sok bajárol nem is beszélek!
erről van egy jó vicc....
kígyóéknál lefagy a computer és kígyómama kikiabál a gyerekeknek hogy valamelyik jöjjön és segítsen lenyomni a ctrl del entert apának
Szasztok!Gyurika elárulok 1 titkot csak neked!A mocid rendbe lessz mert ma vittem zoozinak egy 5 LE fűnyiromotort és az került bele a gépedbe!Rugásra nem de 1 berántásra indul! Azt hiszem ennyi idő után megérdemeltél már 1 ujj blokkot!
az 550-es többet volt eddig szervizben mint amennyit motoroztak vele legutobb kijött a szervizből, és cirka egy ora motorozás után össze akadt a váltoja,,,
ráadásul egy tul erős böszme mozdony ahogy megy,,,
a 450-es az több fokkal jobb,,,
eddig,,