Jó reklám, jót röhögtem rajta!
De a legjobb akkor is az volt,amikor Stanford-ban mondta a Steve Jobs hogy a mikrófos koppintotta windows-t az Apple-ről...
én sajna nem vágom...de lenes nagyjából tudja....
de felőlem mehetünk olyat is , hogy megkeressük azt a kurva utat....csak akkor hamarább kellene indulni kicsit ..de megbeszéljük gabinkkal ...valamikor csak ráér ...
vagy eccer hétköznap eljössz errefelé ....itt is van földgömb
amin mehetünk
lekéne mérned ronis és tüsszentenénk egyet.......bár nekem volt egy de szegény fater még élt csinált belőle valamit( gondolom virágtartót)....megvan a lenyomója abból meg szeleplenyomót csináltam négyütemhez...
látom Andris téged is szépen leoltottak tegnap a sportmotorosok,
tanulhattál volna az én hibámbol,, hiába akarsz te a legnagyobb joindulattal is jot valakinek, HA ŐK csak a támadást látják benne akkor üres fejeket döngetsz,
De a legjobb akkor is az volt,amikor Stanford-ban mondta a Steve Jobs hogy a mikrófos koppintotta windows-t az Apple-ről...
Lacikám, megkaptam a mail-eket, most olvasom őket!
Nekem úgy is jó...de Te fizeted a postaköltséget!
mi 3-4-en lennénk(laci?atis.tibi.én) ...+ lenes és ronis +esetleg bgabi
az zsír ? és irány g-point?
tibi ha jó a terv mindenkinek akkor megszólítjuk attist hogy vigyen el minket tranzittal....vagy ?
de felőlem mehetünk olyat is , hogy megkeressük azt a kurva utat....csak akkor hamarább kellene indulni kicsit ..de megbeszéljük gabinkkal ...valamikor csak ráér ...
vagy eccer hétköznap eljössz errefelé ....itt is van földgömb
amin mehetünk
de nem meghalt hanem a gyorsaságiba igazolt át....céhá
pályázás lett az élete
g.point? nekem oké...mondjuk holnap
tanulhattál volna az én hibámbol,, hiába akarsz te a legnagyobb joindulattal is jot valakinek, HA ŐK csak a támadást látják benne akkor üres fejeket döngetsz,
ez van,,,