Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30 kilométer plussz
ez se volna szar ronisnak egy karika itt...lenne mit mesélni neki romániába
vagy pedig idejöttök és nyomjuk a pilist széjjel ...BÉ terv
hát én mennék ...lehet ráülök reggel a gépre és felmegyek vele lábon mert kuka a gumim úgyis ....az lesz a vége leszarom
csak ne essen mert azt rühellem .....
én mondtam tölem oké, ti döntsétek el hogy jo-e nektek, lenes mondta még vacila van,
akadozik a projekt?
na mi lesz holnap fijugg? g-pötty?
ronis te ha nem esik jössz ? azt kéne erőltetni hogy 10-kor tébányáról indulás legyen g pointra...vagy ? ötleteket várjuk meg lenest
gumifa, gumiszallagkorlát, gumi auto, gumi ember, guminő gumiházban gumiszoba,
hát én még februárban 305-ért vettem...
Most úgy hallom hogy 275...az azért nem ugyanaz
áj láv jú karbi....keihin fcr
láttam szétoltották a fejedet a cseszneki videónál andriskám......
hát ha így motoroznak ahogy olvasni tudnak ......lassan ki kell tenni a gumifákat
ja...főleg Erdélyben,mi?
hát most nem láttam semmit aminek lement volna az ára mert visszament az ojró
na szétdolgoztam magam
persze, mert fosnak hogy nem tudnak fizetni az emberek...de akkor mi a fasznak viszik fel a törlesztőt?
És miért nem viszik LE?
Merthogy visszaesett az euró ár azóta vagy 20 ft-al..
Csak hát a sok zsidó annyira pénzéhes hogy inkább felviszik a törlesztőt, csak több pénzük legyen...
De most megkapják...
majd még egyeztetünk
akkor ha gondolod gurulhatunk majd 1et majd ha készlesz a motorom!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ azzal nem foglalkozik
erre én is kiváncsi lennék

lehet hogy most veri szét vascsövel Gyurika motorját, mert sokkot kapott töle,,,,?
én meg a keihint, mert olyan egyszerü mint egy faék,
Azt tudnám hogy zoozink hova tünt Jolenne tudni vmit a holnaprol Lessz G.pont avagy nem
Az injektort én személy szerint megkedveltem.
Mert jó tapasztalataim vannak.
Hát és ezek mellett 1 jo élményt sem jelent menni vele!Tényleg 1 nehéz szar nem tetszett a futoműve sem pedig ezt az ország legjobb futoművese csinálta állitolag a csapatnak.
áááá egy dizájnos baromság , log a blokk a levegöben alulrol olyan védtelen mint meleg fiu picsája a sitten,

mindenböl kettő van, dugo, hengerfej, szelep hegyek, vez,lánc, dupla meghibásodás, mindez megspékelve injektoros konnyektorral,jo sok elektronikával, berugokar nélkűl,

pénzt nem adnák érte,
Ja!
Zsolti mesélte, hogy általában kötélen jön haza a motorozásból.

Néha viszont utánfutón. . .