nade ez csak azért volt ennyi mert barátságbol kaptam meg ennyiért, kb 10-szer használt,,, gondolhatod ennyiért én sem állok neki csinálni, amugy valami 23-ezer az ára,
szewasztok...tegnap nem volt netem vazze....
sietek mindjárt visszajövök csak oviba megyek
kiscsuka itt a térkép......el tudsz menni az árok két oldalán ..megtalálod ..általában fentről mész lefelé...van a közepén egy lelépő ahol nem tudsz felmenni de egyedül már le se.....hát motorozgasd körbe...mi ott szoktunk belemenni ahol az erdei ösvény metszi az árkot de ott még nagyon szopás....de menj bele az a biztos...
megtalálod ...motorozgasd körbe ..vagy menj bele alulról először ott félig fel lehet menni benne robogóval is akár
aszittem kikapcsolták mobilnetem mert nem fizettem be a számlát...basszák meg a kurva anyjukat
kicsit a végén az árok körül belefestegettem ez a patkány egérpad miatt...ez is egy faszság .....
Ja!
Tegnap elég érdekes új modell lehetőségéről jött mail a gyárból.
Tökre tetszett a képen amit küldtek.
Ha publikus lesz, megszavaztatlak titeket róla!
A képe már itt van a gépemen!
nana!
egyébként az a terv hogy jövő hónapban megy az összeg a restaurálásra és valamikor júliusban jöhetne is ki...reméljük összejön a pénz és Döme se megy szabira...
sietek mindjárt visszajövök csak oviba megyek
kiscsuka itt a térkép......el tudsz menni az árok két oldalán ..megtalálod ..általában fentről mész lefelé...van a közepén egy lelépő ahol nem tudsz felmenni de egyedül már le se.....hát motorozgasd körbe...mi ott szoktunk belemenni ahol az erdei ösvény metszi az árkot de ott még nagyon szopás....de menj bele az a biztos...
megtalálod ...motorozgasd körbe ..vagy menj bele alulról először ott félig fel lehet menni benne robogóval is akár
aszittem kikapcsolták mobilnetem mert nem fizettem be a számlát...basszák meg a kurva anyjukat
kicsit a végén az árok körül belefestegettem ez a patkány egérpad miatt...ez is egy faszság .....
Tegnap elég érdekes új modell lehetőségéről jött mail a gyárból.
Tökre tetszett a képen amit küldtek.
Ha publikus lesz, megszavaztatlak titeket róla!
A képe már itt van a gépemen!
Attól én simán elmegyek szabira!
Ha szabad utat kapok, szerintem elég hamar össze tudom rakni!
Aztán szétszedem és postára adom!
egyébként az a terv hogy jövő hónapban megy az összeg a restaurálásra és valamikor júliusban jöhetne is ki...reméljük összejön a pénz és Döme se megy szabira...
A GG tényleg kimehetne Andrishoz csomagonként. Szerszámot meg veszel kint
Húúú végre jött egy nagyobb doboz mi lehet ez a henger? neem, túl könnyű basszameg,....hűtő?
Faszom, megint egy fölösleges alkatrész...lámpa