3 évente rendezik meg a következő 2010-ben lessz, a világ talán legnagyobb ilyen kiállitása, két naposra tervezd, mert egy nap alatt a felét sem járod be,
Voltam egyszer egy TrackTrial nevezetű rendezvényen...nagyon komoly volt, jött egy olasz digó aztán nyomta a figurákat ilyen nagy JCB géppel, meg egy picikével is. Félelmetes volt, hogy azokat a nagy dögöket milyen könnyen terelgetik a vékony kis lécek között...
és a másik aki rá pár napra halt meg az is onnan jött tele adrenalinnal, olaszfalunál beleszált hátulrol a kocsisorba, huzott egy 50 méteres féknyomot, és kiesett egy szembejövő terepjáro elé aki addigra már telibe fékezett, de sajnos átment rajta, és mellesleg egy terhes anyuka vezette a terepjárot,,,,
na ja...most olvasd el a kommenteket...Rammstein barátunk is bekapcsolódott....NAGYON SZÁNALMAS...jön nekem hogy"akkor gyere ki pályanapra, ott leszünk"..nézd meg az adatlapját, két pitbullal kezdi a fényképeit..EGY MOTOROS OLDALON...egyből azzal jön hogy ŐK kint lesznek pályanapon...mekkorát fognak nézni, ha tényleg kimegyek...egyedül....halljátok, Magyar ember mind primitív?
Na jó, tudom hogy nem...csak az ilyen önnmagukat kismaffiának kikiáltó buzeránsok az agyamra mennek..azért mert még senki nem mert visszaszólni nekik, kibaszott sokat hisznek magukról...na nem baj...
Andris ennél legyen már több eszed ,okos gyerek vagy te, mi a fenének keresgélnél bárkit is, lépj tul rajta,
lofaszt sem számit,,,,,,,,,,
plussz soha nem fogod tudni meg győzni öket, hiába akarsz jot,,,,
a motoros társadalom kis hazánkban már csak ilyen,, sipolnak meg felvonulni mennek ha a motorosok diszkrimináciojárol van szo, de az hogy a közösség kiszűrje, és valahogy visszább fogja a kőzuti kamikazékat,,,
akkor jön az,: - az ááá hogyan,
- meg a sokba kerűl a pályázás, (gondolom a koszoru meg a temetés nem drága )
- meg mindenki azt csinál amit akar,,, és hasonlok,
( ironikus felhangal megjegyzem aki legutobb meghalt csesznek ringen az egy három gyermekes apa volt, és pont anyák napján halt bele frontálisan a szembe jövő autoba ,,,,,,)
Sok okos tojás..aztán hogy le voltak döbbenve,amikor mondzam hogy aki nem tanul még ebből sem, annak kívánom hogy tartsa a kezében egy haverja meleg hulláját...akkor talán észbe kap...
Na erre én is psiho lettem....mert hogy mondhatok ilyet...hogy lehetnek Ők ilyenek?
CrazyJoe nevezetű kistalicskát ismeri valaki? Mert ha megyek haza nyáron, meglátogatnám...esetleg címét nem tudjátok?
Akkor a Kínaiak is ezért sárgák...mert futószallagon gyártják őket...
http://www.youtube.com/watch?v...
valami 6-odik és asszem a cater-nek versenyez
apja 10 éves korában már nyomatta vele a rakodógépeket
3 évente rendezik meg a következő 2010-ben lessz, a világ talán legnagyobb ilyen kiállitása, két naposra tervezd, mert egy nap alatt a felét sem járod be,
És van belőle fekete is!
amugy komolyan ,,
ciki,,,,,,,,,,
Na jó, tudom hogy nem...csak az ilyen önnmagukat kismaffiának kikiáltó buzeránsok az agyamra mennek..azért mert még senki nem mert visszaszólni nekik, kibaszott sokat hisznek magukról...na nem baj...
Hogy megtalálják a sárban?
lofaszt sem számit,,,,,,,,,,
plussz soha nem fogod tudni meg győzni öket, hiába akarsz jot,,,,
a motoros társadalom kis hazánkban már csak ilyen,, sipolnak meg felvonulni mennek ha a motorosok diszkrimináciojárol van szo, de az hogy a közösség kiszűrje, és valahogy visszább fogja a kőzuti kamikazékat,,,
akkor jön az,: - az ááá hogyan,
- meg a sokba kerűl a pályázás, (gondolom a koszoru meg a temetés nem drága )
- meg mindenki azt csinál amit akar,,, és hasonlok,
( ironikus felhangal megjegyzem aki legutobb meghalt csesznek ringen az egy három gyermekes apa volt, és pont anyák napján halt bele frontálisan a szembe jövő autoba ,,,,,,)
Na erre én is psiho lettem....mert hogy mondhatok ilyet...hogy lehetnek Ők ilyenek?
CrazyJoe nevezetű kistalicskát ismeri valaki? Mert ha megyek haza nyáron, meglátogatnám...esetleg címét nem tudjátok?