azt is most...indulni fog biztos mert lehet lassan szüljük ki de rendes lesz..és a rendesmotor indul....
leltárba szarul már összetehettük volna
amúgy beszéltem déviddel ..de még nem tolta ide magát...a cuccoddal
ronis itt még szerveződik a turné....
beszéltem bgáborunkkal.....ő nem tud jönni sajna mert oda a térde...
lenes jönne...ő tudja az utat....
mi meg mennénk .......ha nem esik az eső...sár lehet csak ne essen ...gumink most pont nincs de az nemgáz
amúgy megcsináljuk haverokkal mert két fát kipattintunk onnan....na nem simítjuk ki a pályát de két fa annyira szarul van benne , hogy ront az élvezeti értékén...könyebb nem lesz tőle de egyedül megmotorozható lesz tőle ..persze nehezen de most egyedül nem lehet végigmenni rajta
szerintem 2haveromnak meg se mutatom ezt a helyet ők már lightosabb terepen se mennek el zoozee ha mész szólj fórumon de még úgyis fogok írni vagy hívni ide inkább veletek mennék amúgy nem a tó felől mentem be hanem a túloldaláról szántóföldi útról (a báyna felőli oldalról) lementem aszfaltról volt egy híd én meg elmentem jobbra aztán egyzsercsak balra be erdőbe ott voltak iylen tűzrakás nyomok az a jó irány? nem mentem el addig a lelépőig már hamarabb megakadtam elbasztam egy felfelét visszacsúsztam és ráestem egy rönkre bordáimat bebasztam motor meg a bal lábamon ott gondoltam h most kell hazamenni mert egyedül vagyok
ahhoz blokkot kellett volna hoznia
akarom mondani jetskije,
leltárba szarul már összetehettük volna
amúgy beszéltem déviddel ..de még nem tolta ide magát...a cuccoddal
beszéltem bgáborunkkal.....ő nem tud jönni sajna mert oda a térde...
lenes jönne...ő tudja az utat....
mi meg mennénk .......ha nem esik az eső...sár lehet csak ne essen ...gumink most pont nincs de az nemgáz
amúgy megcsináljuk haverokkal mert két fát kipattintunk onnan....na nem simítjuk ki a pályát de két fa annyira szarul van benne , hogy ront az élvezeti értékén...könyebb nem lesz tőle de egyedül megmotorozható lesz tőle ..persze nehezen de most egyedül nem lehet végigmenni rajta