Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

control, alt ,del,

ahhoz blokkot kellett volna hoznia
csá kiscsuka! amit néztek helyet az nem a Sárisápi sikla alatt van? mert az gecijó ösvény mi is használjuk, meg a szikla tetejére is van 1 út az is jó
van olajam ne idegeskedj ...leszarom dévet csak amit elvitt hozza azért vissza
nem.... berúgókarral ..... ez nem aprilia rxv hogy nyolc laptop kell hozzá hogyy tudj kenyérért menni vele a boltba
Miért nem vittél te olajat akkor már tavaly kész lett volna
már rendesen bennem van a kisördög vigye mááár a dééév az olajat
Tán laptoppal inditja mester?
persze nem ezért aggódom /tam hogy nem indul ...hanem hogy ne guruljanak el a fogaskerekek az oldaláról....mostmár van mihez odacsavarozni őket
inkább a belszerveim lettek átrendezve fáj a hátam
végülis amikor a múltkor összeraktad...akkor is ötödik rugásra duruzsolt
minggggyyáááá mingyá mingyáááá
wááá de mennék már
és az izgalom a tetőfokára hág a tömeg halkan mordul készül Gyurika motorja,,,,

akarom mondani jetskije,
hello erdőátrendezés nem ér,,
azt is most...indulni fog biztos mert lehet lassan szüljük ki de rendes lesz..és a rendesmotor indul....
leltárba szarul már összetehettük volna
amúgy beszéltem déviddel ..de még nem tolta ide magát...a cuccoddal
mikor tudjuk meg hogy indul ééé ?
most tudjuk meg ........bejön
ronis itt még szerveződik a turné....
beszéltem bgáborunkkal.....ő nem tud jönni sajna mert oda a térde...
lenes jönne...ő tudja az utat....
mi meg mennénk .......ha nem esik az eső...sár lehet csak ne essen ...gumink most pont nincs de az nemgáz
mikor tudjuk meg hogy bejön e?
szewa....elmentél ..na király mi?

amúgy megcsináljuk haverokkal mert két fát kipattintunk onnan....na nem simítjuk ki a pályát de két fa annyira szarul van benne , hogy ront az élvezeti értékén...könyebb nem lesz tőle de egyedül megmotorozható lesz tőle ..persze nehezen de most egyedül nem lehet végigmenni rajta
szerintem 2haveromnak meg se mutatom ezt a helyet ők már lightosabb terepen se mennek el zoozee ha mész szólj fórumon de még úgyis fogok írni vagy hívni ide inkább veletek mennék amúgy nem a tó felől mentem be hanem a túloldaláról szántóföldi útról (a báyna felőli oldalról) lementem aszfaltról volt egy híd én meg elmentem jobbra aztán egyzsercsak balra be erdőbe ott voltak iylen tűzrakás nyomok az a jó irány? nem mentem el addig a lelépőig már hamarabb megakadtam elbasztam egy felfelét visszacsúsztam és ráestem egy rönkre bordáimat bebasztam motor meg a bal lábamon ott gondoltam h most kell hazamenni mert egyedül vagyok
Ehe na ez már daru basszus
ez az orion árok durva egy hely
De azért DRZ ből nincs annyi , mint kínaiból!