Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép reggelt gázosok,
Boccs, még mindig offtopic. Macre olcsóbbak az alkalmazások. Én is megyek, mint minden nap Gas Gas-szal motorozni
Szia Gyurika!
Köszi "gizgász"-t én például motorozásra használom, nem szervízben pihentetem . Windows/MacOs vitát meg más fórumon, pláne ha használtad legalább mind kettőt.
namivan Béla,ott marad a vezérlés a helyén? járt arra a Dávid? beszéltem vele....

na bezúzok suliba egy kis angol közgáz konzultációra...délután jövök.csácsá addig termeljetek meg szereljetek ktmet,össznépien
a törés könnyű.... én a 2.gent függetlenítem meg hasonló finomságok...meg persze a softwaret lehúzzuk róla és megy rá a rockbox,mert sokkal szebb a kezelőfelülete meg gyorsabb is a fórum nem olyan rossz, de nem mindig ér sokat,nemzetközi oldalakon jobban lehet tájékozódni szerintem Amúgy szia Laci! Megy még a gizgász?
ami úgy kezdődik hogy ipod azt tudom kezelni....hardwaresen is,mindegyiket szedtem már szét. sw terén is értek hozzá,nagyon sokat rockboxszal futtatok,jobb mint a gyári apple sw(itt nem az itunesra gondolok,hanem ami vel az ipodok futnak,ami rajta van a memóriáján.. )de egy macet is biztos szétbírnék cincálni valamerre...kezelni kezeltem már,de annyira nem jön be az os x. persze a winfos elég szarul fut a mac gépeken,os x-el az igazi,de az teljesen már világ...na meg arról nem beszélve, hogy kurva drágák a programok os x-re
Szia Andris!
5 éve switcheltem Mac-re. Iphone 1 gen.-t szervizeltem, börtöntörtem stb. Még a lányaim bögréin is harapott alma matricák vannak. Ez is egy 24-es IMacon íródik. Fórum ahol te is supportolodhatsz: http://www.beszeljukmac.com/
na ja!
meg a McDonalds....
forró lehellet a tarkódon és tompa szúrás a seggeden...
bekapcsoltam, de eddig semmi jele a nyomulásnak.
skype-on rádnyomultam .....
Katt. az adatlapomra.
kezd bizalmassá válni a dolog ...át kell menjünk skypra vagy msn-re
és hol?
mikor?
ááá...
tényleg parízerlábú nagyvalagú fehérbőrű sültbunkók a bajor parasztlányok
köszönöm szerelmem! majd berúgunk
Ilyet egyik haverom is mesélt...amcsiban lébecolt 3 hónapot, azt mondta, egyetlen jó csajt látott, de később arról is kiderült hogy orosz...mondjuk nehezen hiszem el azért hogy azon kívül nem volt másik...lehet hogy túl válogatósak vagytok...
Zoozee Drága!

Nem tudom láttad-e, hogy írtam Neked az EC topikba még annó!
Boldogságos Születésnapot Neked!
amúgy szewasztok puncik
például németországban sincsenek frankó csajok......de ezen belül bajorország 100%-osan hundertprozentlich jó nő mentes....

ha valahol jó nőt látsz véletlen az nem tiszta német ...
persze kívételek mindíg vannak de itt az se
Szerintem mondjuk ez hülyeség, nem jártam mondjuk túl sok országban, de azért mindenhol láttam szép nőket...persze az arányok nyilván nem egyformák, de hogy valahol egyáltalán ne legyen jó nő, azt kizártnak tartom...
Az egyik volt (Britt) kollégám mondta, hogy az angol nőknél nincs rondább a Föld nevű bolygón!