Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Iciri, piciri Gázt is viszünk bele
Ez a topic inkább off, mint on
Hi!
Stay hungry, stay foolish!
. Arra gondoltam , h. munkára használom, napközben sokat rohangálok a városban, s ezt nem bírtam kocsival. nincs egy kero, verseny, pálya stb. De biztos vagyok benne, h. ott is megállná a helyét a gépem ( csak én nem ). Szóval lámpánál mellém jönnek más "motorosok", -hű de jó a géped, mi ez? Ja Spanyol, GasGas stb. akkor az nemjo me eromlik!-- Erre én --Két éve semmi bajom vele, meg hát szeretem is, oszt gondojjjanak amit akarnak. Offtopic: Így vagyok a Windowssal is
Hű, kis betűvel írtam a neved, mint Nemecseknek!
Szia lacikám!
Sziasztok!
Még jó, hogy itt a pusztában ellát az ember akár 400-500 kmer messzire is
Kösz! Én 2 éve nyúzom, igaz csak városban, de ott folyamatosan télen, nyáron. No problem, ha rendesen szervizeled (Döme) .
Nagyon korrekt a géped SM kategóriában hol helyezkedik el a Gas Gas? Azt tudom, hogy 2t endurok között az egyik legjobb, de SM-ről nem sokat hallani...
Azok a Mac-n is ingyenesek
Nem is tudtam, hogy vannak fizetős programok, úgy tudtam a világ összes programja ingyenes
Én meg oviba .....

...viszem a lányokat.
Ok. Nem kötözködöm, csak amire te használod, az pont ingyen rajta van a gépen. Hasonló tudású programok pedig eddig nekem mindig olcsóbbak voltak. Adatbázisokat írok, prezentációkat szerkesztek, szokásos office dolgok, fényképezés, vídeó vágás szerk. stb.
na elmentem a suliba,félre bent kell lenni...megoldom
Ötös! Leülhetsz!
igen...a stúdiós barátok jobban kijönnek.igaz os x szebb jobb,olykor gyorsabb is de tudod,a pénz az úr
Fél milka nem pénz! Ipod szerelésből hip-hop összegyűjtöd
utána olvastam, :

-Szakítva a korábbi Mac OS-ek felépítésével a tízes rendszert Unix alapokra helyezték és a forráskód nagy részét a Darwin Project keretein belül nyílttá tették. A teljes váltás hátránya volt, hogy a korábbi rendszerek alá írt programokat csak a Classic nevű emulátorban képes futtatni; előnyeként viszont azt említhetjük, hogy modern általános felhasználású operációs rendszert kaptak végeredményként

bár még mindig nem értem , de megprobáltam,
tisztázzunk valamit igy reggelire,,, ez a félmilkás os x , ez valami o gyűrűs lánc,?
Ugyan az a program Winre olcsóbb?
őőő.videókat és képeket sokat szerkesztek... meg sok stúdiós barát van,akik cd-ket készítenek és mindenki panaszkodik hogy a zene szerkesztő meg videó szerkesztő progik számlával együtt karcolják a fél milkát os x-re
Gyurika szotár, de lehet az sem segit,
Köszi, azt hittem csak én vagyok így vele, pedig még értek is hozzá, de Gyurinktól majd megtudjuk a tutit
Gyurika ez azért állat, pont egy szot sem értettem belöle, igy reggelire kávéhoz simán lesokkolt,