Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

morgen bélák, na lassan elhuzok én is motort pakolni be a kocsiba,
tyűűű,ha //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/... az enyém is így nézett volna ki,sokba került az volna nekem sm topic 55891 hsz...finom kis baleset...na mentem dolgozni ...jólesz ma is hallgatni a kurva sok motorost szevasztok
háj
Szewasztok!

Hát, mexenvedtem az éccakát... estére elment a hatása a fájdalomcsillapítónak, és hát azért mégiscsak az van, h keresztülment a csavar a talpamon...

Én barom, lassan hallom, ahogy az egyhengeres négyüteműek húznak el az ablak alatt
reggelt! látom te se bírsz dögleni....én is megébredtem és ez az esküvői történet nem megy ki a fejemből..........rendesen nem hagy aludni
most kéne hulla részegen azon godolkozni ,hogy hogy jöjjek haza

el is megyek ma motorozni ,hátha kipucolódik a fejem kicsit
lallert nem viszem
Ez is!
!
ahoj.reggel meló...
De azért jobarátok a zoozival mert mikor mondom lalinak hogy puszit adjál zoozinak már nyalja is a haját
megyek én is aludnyi, csáá,,
jó 8 !
na lépek dögleni mert elájulok ...ez a mai nap bár emlékezetes lesz azért nem volt a legtutibb sajnos....
elég ha kimondom a bűvös mondatot és öngyilkos lesz ...mikor enni akar menni mindíg a matyi büfébe....

lali de tudok egy rövidebb utat
mi a hulláját fogjuk otthagyni legközelebb a vaddisznóknak
szeretitek nézni ahogy dűhöng,,? tudtam én hogy perverzek vagytok wazze,,,
ezt a csávot a szegedi haverjaim akikkel romcsiba járok, kb egy perc alatt otthagynák az erdőben, azt se mondanák neki hogy ukmukkfukk,,
teccik? csinálunk még ....csak most a hétvégén nem filmezünk mert elmaradt a motorozás az endurós esküvő miatt.....
aztán az is elmaradt de ígérem lesz még lalleres vidi...
na ez a két video legalább szorakoztato
Jaja... mondtam, h ez csak olyan félrelépés, a szuzuki az igazi
és a szinyó klubbos ellátott azért attól független hogy babettával történt az ügy ?
De hogy milyen kicsi a világ.... két tök jó arc mentős jött, egyikkel tizenévvel ezelőtt valami alkalomkor együtt piáltunk egy közeli faluban, a másik meg egy szimó klubos motoros srác
Mostmár én is.... biztos szándékosan hagyta el a pedált a rohadék, hogy ma bosszulhasson