Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne is mondd...motorok vannak, meg 1-2 ember is,de a magyar itt nem vesz semmit....
Na azt dobd rá a labanc kurvájára, hogy megtudja mi az igazi fék!

Most csináltam egy 2009 es Huskyt, azon is vannak ÉRDEKES dolgok. . .
Viszont szép is, meg jó is. . .
pedig itt jó idő van ....süt a nap és kezdenek szállingózni a motorok csapatostul...mennek dunakanyarba....szerintem lesz ma nyüzsgés arra...ordítanak a gixerek...
elő kéne húznom cbr-t is.....
tényleg azon legalább van komoly elsőfék...
jaja,de lófasz. nincs semmi ember...
dolgozol_?
semmi gáz ....megjegyezetem .....belelovalltál és koppantam...ezért kártérítést követelek.....
na csőőő...meló,szentendre laptop..már csak Zé kell ide egy supermotoval
Haha, inkább dobáljál be képet az autóról, vagy legalább egy márkát mondjál...
zoozee mester sorry de közben elkelt a szerelö pad,,
Sutyi, szerintem meg EZ lesz az a térkép...
Tényleg Döme tegnap megválaszolta...majd ma motorozás után kipróbálom, elvileg egy második térkép, de majd kiderül...lehet átalakul űrhajóvá
hmm...most volt egy ami elkelt 29ért...most csak 60ért van fent..meg vna sok 4 dugós 20-25 körül,de az nektek nem jóó
ez a mocsokfészek van fönt most ami hajlik....
bár van vele fékhatás bőven de nyúlik mint a szar .....ja és biztos, hogy a világ legkönnyebb széria nyerge ...de inkább 20 dekával nehezebb lenne és beton nyomáspontja lenne
nem mondod...de nem az eredeti ami nekünk gyárilag fentvan hanem ez a powerparts genyó....
oké-----
kicsavarom a kezéből...
na megyek melózni ........meg ilyesmi......

enduróra egy ilyet szeretnék......
remélem nem lesz semmi para ott a vezérlésnél...amit kérdezel nyerget,ebayen olyan 20as körül mozog (ktm topic)
egy ötöst,magadnak!
ja...mennyi pénzt kell kicsavarnom husky kezéből ? az olajon kívül? mert lemaradtam és tőled akartam tudni....
jaja az más világ....

na megyek egerészek mert nem lesz üres agarázs ...és egyre csak telik...
most az úgynézki jó lesz ...ez az olajos magura kerül rá....
még visszavettem deklit mert nem stimmel még valami ebből kifolyólag ......meg a vezérlésnél nem tetszik valami azt is megnézem.....de ezt álmodtam, hogy van ott valami ami nem tiszta és amit nem láttam és megnézem a biztonság kedvéért.....

ez nem az én fékem de a is ilyen .....összes ilyen vicces
én reménykedem a legjobban de te is biztos,hogy megszabadulj tőle nem csak a nyergem jópofa móka,hanem fent is aranyos cucc van..meg a tárcsa is
tologatom ide-oda és hozzáérek és elharapom a nyelvem
de már remélem motorerőből tudok odébbmenni vele...gondolom te is

de tényleg csúnya fék van rajta......
szépaféked! amúgy reggelit. voltam bent tegnap pacsirtáéknál..elvitték a bontott kuplungot,most már csak horror áron van náluk...
szívesen.....

látom veszed a kocsikat mert miller lettél ..én meg itt szopok

beáldozom magam gyurika kedvéért és nem disszidálok...supermotózni akarok....
hát az enyémbe még van valami anyag,az 99es braking,asszem.