Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok! nem tudtok valamit Zoziról? 2 nap és április...szezoooon
Na megjött a büntetés ! Most értem haza és itt van a postai értesítő Felmegyek mindjárt a postára azt kiderül mit találtak ki a rend őrei büntetésként!
Vigyázz ezzel, mert könnyen megragadás lehet a vége
mekkora főfuvokád van benne,?
érdekes mert általában ha hideg van akkor pont több benya kell neki,, és most még nincs annyira meleg idő,,,
a legfölsőbe raktam és leengedtem a tűt
mindjárt megnézem a gyertyát hogy milyen,lehet hogy eggyel feljebb kell rakni
mármint a legfölsöbe raktad, és leengedted a tűt, vagy a legalsoba, és teljesen felemelted,?
szeva
tegnap állítottam a suber tűn teljesen letettem és most kúrva jól megy,eddig 1 kicsit nehezen forgott ki,most zsíros lett mindjárt meek
na igen ,mint ahogy a burgonya szirom sem a régi már, igy a magyar posta sem az,
morGGen
ReGGelt

ARANY idő van
No melo(szabi)
Go motor
Ki az az alundi?
Üdv

Király a kormány ma kipróbáltam
Jah megkérdeztem az fmf rendszert de nem találják sehol,mondtam is nekik beperelem a postát
Jaja mi si pont ezt bezséltük! nyáron is jó a nap elöl!
megyek alundi elég fáradt vok
pont erre gondoltam hogy összekéne faragni valami ajtolapokbol egy féltetöt, jo lenne nyáron is, most pont lomtalanitás van,,
néztem én is de olyan rajtszámon nincs bejegyezve senki,
Amugy szombatra tervezzük a bográcsozást meg a háziversenyt!
Viszünk ki bográcsot azt nyomunk egy paprikás krumplit HU már nagyon várom! A versenyről lettek oylan vidik Rólad is nagyon komolyak LEvivel majdnem összementek
jah köcsög besugó 300 as exc-vel értesitette merre mennek a motorosok! Ilyennel találkoznék legközelebb felrugom komolyan mondom! A rajszámát ugyis tudom!
Nem áztunk szét mert csináltunk egy bunkit vagy 8 raklapból
hallom milyen rendőri akciozás volt megint a bakonyban, erre van idejűk,
ma szétáztatok esőileg,?
HElló mindenkinek :) Hétvégén megint rendeztünk egy jó kis smile team-os motorozást :) Háziversennyel ;) Ha nem is voltunk oylan sokan de nagyon jól éreztük magunkat Itt egy kép A videó nemsokára fentlesz
sikerűlt feltenni, csak holnap lessz mellé hegesztve egy alu kocka űtközönek, mert lerugáskor pont beszorul a lábtarto, és a fékkar közé, meg tényleg ideiglenesen használhato csak, olyan magas mint állat alig hajlik a lábam ekkorát, viszont lejebb vágni, és hegeszteni nem akarom,mert az utána folyton letörne ,
szerintem,,,,

meg kell csinálnom a régit, ha megtudtad szikraforgácsoltatni azt a beletört darabot akkor légy olyan jo hogy elkűldöd nekem,,
köszönöm addig is,
Gratula!