Na megjött a büntetés ! Most értem haza és itt van a postai értesítő Felmegyek mindjárt a postára azt kiderül mit találtak ki a rend őrei büntetésként!
Amugy szombatra tervezzük a bográcsozást meg a háziversenyt!
Viszünk ki bográcsot azt nyomunk egy paprikás krumplit HU már nagyon várom! A versenyről lettek oylan vidik Rólad is nagyon komolyak LEvivel majdnem összementek
HElló mindenkinek :) Hétvégén megint rendeztünk egy jó kis smile team-os motorozást :) Háziversennyel ;) Ha nem is voltunk oylan sokan de nagyon jól éreztük magunkat Itt egy kép A videó nemsokára fentlesz
sikerűlt feltenni, csak holnap lessz mellé hegesztve egy alu kocka űtközönek, mert lerugáskor pont beszorul a lábtarto, és a fékkar közé, meg tényleg ideiglenesen használhato csak, olyan magas mint állat alig hajlik a lábam ekkorát, viszont lejebb vágni, és hegeszteni nem akarom,mert az utána folyton letörne ,
szerintem,,,,
meg kell csinálnom a régit, ha megtudtad szikraforgácsoltatni azt a beletört darabot akkor légy olyan jo hogy elkűldöd nekem,,
köszönöm addig is,
érdekes mert általában ha hideg van akkor pont több benya kell neki,, és most még nincs annyira meleg idő,,,
mindjárt megnézem a gyertyát hogy milyen,lehet hogy eggyel feljebb kell rakni
tegnap állítottam a suber tűn teljesen letettem és most kúrva jól megy,eddig 1 kicsit nehezen forgott ki,most zsíros lett mindjárt meek
ARANY idő van
No melo(szabi)
Go motor
Király a kormány ma kipróbáltam
Jah megkérdeztem az fmf rendszert de nem találják sehol,mondtam is nekik beperelem a postát
Viszünk ki bográcsot azt nyomunk egy paprikás krumplit HU már nagyon várom! A versenyről lettek oylan vidik Rólad is nagyon komolyak LEvivel majdnem összementek
szerintem,,,,
meg kell csinálnom a régit, ha megtudtad szikraforgácsoltatni azt a beletört darabot akkor légy olyan jo hogy elkűldöd nekem,,
köszönöm addig is,