Azt vazze hogy hiába lenne kint hivatalos munkahelyed mert az itteni(vagyis már Bécsben)konzulátus nembiztos hogy kienged dolgozni..Hameg kimész turistaként akkár a reptérről visszafordithatnak(indok nélkül)
mondjuk nekem nem gond Kanada...
Jelenleg is francia személyim van, franciaországban bejelentett címmel...
Most tavasszal meg kapom a francia állampolgárságot...ezért jött a képbe Kanada..
Szia(sztok)Azért az a Kanadasem olyan 1xü,hiába a vizummentesség nemfeltétlen engednek be(ugye a kisebbség ottis letette a"névjegyét hozta a formáját"..)De az biztos jó hely csak ha kint tegyükfel melóznál,hivatalosan..na kitesz keresztbe a kedves hazád
mondjuk azon komolyan elgondolkodtam hogy ha kitör még egy világszintű háború, akkor fogom a családot és irány Kanada...
Felmegyek az erdőbe, csinálok egy faházat, vadászok hogy begyűjtsek egy csomó kaját, és körberakom a ház környékét csapdával...
Ott úgysem találnak meg...
Baszki, itt nem csak a mi szaros 93e négyzetkilométerünk lesz a tét, hanem kb. az egész világ...és ez még a mi életünkben be fog következni...lehet, már el is kezdődött...úgyhogy én a helyedben inkább olyan országot választanék új hazámul, ahol szabad fegyvertartás van és nem motorra gyűjtenék hanem puskára meg lőszerre...
eleve be sem kellett volna őket engedni...
De nekem lenne 1-2 tisztogatási ötletem... (na, nem lkell gyilkolászásra gondolni..elég lenne egy lakatlan sziget is...)
Mi az hogy válasszak a kettő közül?
Nem választok! Kirugdosom az összest innen! Én ezt választom!
Ahoj Ahoj!
Igen,tegnap feldzsaltunk a kilátóba leskelődni és ott láttam jó néhány motor nyomot.Mintha te laknál ott a környéken.Hahaha......gondoltam innét az ötletet,hogy te lehettél....
Jelenleg is francia személyim van, franciaországban bejelentett címmel...
Most tavasszal meg kapom a francia állampolgárságot...ezért jött a képbe Kanada..
Felmegyek az erdőbe, csinálok egy faházat, vadászok hogy begyűjtsek egy csomó kaját, és körberakom a ház környékét csapdával...
Ott úgysem találnak meg...
De nekem lenne 1-2 tisztogatási ötletem... (na, nem lkell gyilkolászásra gondolni..elég lenne egy lakatlan sziget is...)
Mi az hogy válasszak a kettő közül?
Nem választok! Kirugdosom az összest innen! Én ezt választom!
Igen,tegnap feldzsaltunk a kilátóba leskelődni és ott láttam jó néhány motor nyomot.Mintha te laknál ott a környéken.Hahaha......gondoltam innét az ötletet,hogy te lehettél....