Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt, díványrúgótseggbőlkiszedős fotelkrosszosok!
arany reggelt!
BMF - KVK

(Kandó villamosmérnöki kar)
hol tanulsz?
enyém? én azzal tisztában vagyok. Magyarország legjobb és legkeresettebb villamosmérnökei ott végeznek, kezdőként 250ezertől indul a fizu klföldi kapcsolatai is vannak a sulinak, én nem félek a jövőtől ha ezt elvégzem sőőőt !

kcsit ugy hangzik mintha fényezném itt a dolgokat pedig ez így van
én még akkor is élni fogok,és majd karattyolok nekik szépeket
na jó éjt hobbitok...

De attól a sulid még jó...nem kell elkeseredni...
Íííííígy igaz!
De egy 40-es nőnek már csak a tiszta szex kell....nem érdekli a körítés...
ez így van...
Egyébként meg tudjátok mit?
Magyarország pár évtizeden belül bele fog olvadni valamelyik országba...
Az sem lehetetlen hogy 200 év múlva nem fogják beszélni a magyart...
okéj
Laci, ezért mondtam hogy SZAKMA..
A magyar szakmunkásokat, mérnököket elismerik, a sulid nevét le se fossák....
jolvan akkor olyan volt mintha az ABC be mennék....

GYőrben az AUDI-ba se mehetsz be cuccot átnézik ,telót kint kell hagynod,kapukon kell átmenni detektorok.........
na meg az lett volna a lényeg hogy vannak még ebben a szar országban olyan iskolák amelyek által kiadott diploma azért még megállja a helyét, ha nem is a világban de Európában biztosan !
nem vihetnek be telefont meg ceruzát meg papírt nehogy lerajzolják , meg átvizsgálják őket fémdetektorral meg csak egy vonalon lehetette menni amit előttet nekünk ragasztottak fel szikszalaggal megy ilyenek,
Azért ez a dolog a titkos-tól elég messze van
Ahol a szüleim dolgoznak, oda se engednek be látogatót, akkor az is titkos (gyógyszergyár amúgy)
szőrős talpúak szebb
De legalább a jelenlegi helyzetet elég jól leírja + valami többé-kevésbé normális elképzelése van a hogyan tovább-ról...
egy meglepő van ebben a cikkben hogy ilyeneket még egy évvel ezelött sem lehetett olvasni,, erre másnap mi már a hir,,? hogy leváltanak egy rendörkapitányt mert cigányoknak nevezte a cigányokat,,,
legalább ha rendes nevűkön nevezte volna öket, hogy , ORKOK,
EUROCOPTER, helikoptergyárnak voltunk annak a részlgeében ahová látogatoót nem engednemk mert ott szerelik össze a katonai fegyvereket amiket a helikopterekre tesznek meg sok sok olyat láttunk amit csak az ott dolgozók és SENKI MÁS..
mi eben a vicces? röviden így fogalmaztam na..
olvastam már a multkor, szerintem álom, összefogás, meg változtassunk csak akarat kell hozzá,, hiszi a piszi, ,,
és azt a 18 000 milliárd állam adosságot hogyan tesszűk semmissé,,? megkérjűk a herri pottert hogy varázsoljon,,?
"titkos katonai repülőgépgyár"