enyém? én azzal tisztában vagyok. Magyarország legjobb és legkeresettebb villamosmérnökei ott végeznek, kezdőként 250ezertől indul a fizu klföldi kapcsolatai is vannak a sulinak, én nem félek a jövőtől ha ezt elvégzem sőőőt !
kcsit ugy hangzik mintha fényezném itt a dolgokat pedig ez így van
ez így van...
Egyébként meg tudjátok mit?
Magyarország pár évtizeden belül bele fog olvadni valamelyik országba...
Az sem lehetetlen hogy 200 év múlva nem fogják beszélni a magyart...
na meg az lett volna a lényeg hogy vannak még ebben a szar országban olyan iskolák amelyek által kiadott diploma azért még megállja a helyét, ha nem is a világban de Európában biztosan !
nem vihetnek be telefont meg ceruzát meg papírt nehogy lerajzolják , meg átvizsgálják őket fémdetektorral meg csak egy vonalon lehetette menni amit előttet nekünk ragasztottak fel szikszalaggal megy ilyenek,
egy meglepő van ebben a cikkben hogy ilyeneket még egy évvel ezelött sem lehetett olvasni,, erre másnap mi már a hir,,? hogy leváltanak egy rendörkapitányt mert cigányoknak nevezte a cigányokat,,,
legalább ha rendes nevűkön nevezte volna öket, hogy , ORKOK,
EUROCOPTER, helikoptergyárnak voltunk annak a részlgeében ahová látogatoót nem engednemk mert ott szerelik össze a katonai fegyvereket amiket a helikopterekre tesznek meg sok sok olyat láttunk amit csak az ott dolgozók és SENKI MÁS..
mi eben a vicces? röviden így fogalmaztam na..
olvastam már a multkor, szerintem álom, összefogás, meg változtassunk csak akarat kell hozzá,, hiszi a piszi, ,,
és azt a 18 000 milliárd állam adosságot hogyan tesszűk semmissé,,? megkérjűk a herri pottert hogy varázsoljon,,?
(Kandó villamosmérnöki kar)
kcsit ugy hangzik mintha fényezném itt a dolgokat pedig ez így van
De attól a sulid még jó...nem kell elkeseredni...
De egy 40-es nőnek már csak a tiszta szex kell....nem érdekli a körítés...
Egyébként meg tudjátok mit?
Magyarország pár évtizeden belül bele fog olvadni valamelyik országba...
Az sem lehetetlen hogy 200 év múlva nem fogják beszélni a magyart...
A magyar szakmunkásokat, mérnököket elismerik, a sulid nevét le se fossák....
Ahol a szüleim dolgoznak, oda se engednek be látogatót, akkor az is titkos (gyógyszergyár amúgy)
legalább ha rendes nevűkön nevezte volna öket, hogy , ORKOK,
mi eben a vicces? röviden így fogalmaztam na..
és azt a 18 000 milliárd állam adosságot hogyan tesszűk semmissé,,? megkérjűk a herri pottert hogy varázsoljon,,?