Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nekem jobban tetszik a 2t meg egy kicsit könnyebb is és sokkal kisebb a hibalehetőség.
Miért cserélted le a 4t-t 2t-re? Fse 450 ről ültél EC 300-ra ugye?
Nah, végre éledezik a topic
Nem is hanem itt.
hát itt!
Estét! Hol vagytok emberek?
Ez borosjenő,ugye?
Szevasz mindenkinek

Én is ugyanazzal a sérüléssel szopok mint te
Sztem szerezz be egy térdgépet, akkor nyugodtabban fogsz tudni ledobbantani
Miis voltunk ma kint dagonyázni. Sikerült is egy kövön elvesztenem az egyensúlyom és egy gyors lábkirakással újra visszatérnem, csak sajna kificamodott a kis térdem... ejj
én nem tudok járni, Vadkan meg fenn alukál a garázsban egy ideig. Majd azért meglátogatom. Remélem hamar rendbejön a lábikóm. Rohad régi sérülés miatt iszonyat könnyen kimegy a térdem ha nem figyelek rá. Ebből az a tanulság, h legközelebb inkább seggelek egyet a sárban. Attól még nem esett bajom.

ja amúgy még fel sem raktam semmi képet a vasról.

tegnap jöttem haza este a melóból az erdőn át. Az úton ilyen kb 50 10 méter hoszú 2-5 méter széles pocsolyák voltak. egymás útán sok. átmegyek az eslő páron jó nagy GGázzal félig merül a moci a tóban, tök jó élvezem, és akkor amikor bele akarok halytani az ucsóba ami ugyancsak óriási volt, nem merül el benne a motor, hanem rámegy. Nem volt felolvadva a jég, csak egy pár centis vízréteg volt a tetején. Az utóbbi idő egyik leghosszabb 5 másodperce volt amíg átértem. (persze markolatig rántott kuplung és sűrű imádkozás közepette) elképzelte h elseggelek, a moci betöri a jeget és nyakig merülök lében, a motor beázik énmeg át. Szépkis 10 kilóméteres tolás lett volna erdőn át.

Jó motorozást és mindenki figyeljen oda.

üdv.:Bala
Asszem én voltam az a link alak
egészségetekre
holnap is hasonló lessz aprogram
áááá... nemrég értünk haza....
a befecskendező az elég gázos dolog,, meg az elektromos dolgokkal kötésekkel is van kis gászgász,,
Hát most filózom...ha összejön vmi jó meló kint,akkor megtartom...ha nem, el kell adnom..
Csak jó lenne bele egy karbi, a spriccelő helyett...szerintem megbízhatatlan...(nem csak énszerintem)
ez az andris, igy mulat egy magyar ur,,,
Holnap viheted!
Igaz hogy van még rajta 1.048.000 Ft hitel, de azt elengedem...
Andris nem adod kölcsön nekem a gg-d elektronikáját egy pár napra?ki kéne olvasni belőle a programot.
most mit röhögsz, én komolyan gondoltam,,
sztem van még 16 éves is.....
http://www.sportmotor.hu/motor...

a 1490-es hozzászólás

beszarás
nekem 2000km van benne mióta itt van......októberben mentem vel utoljára.....4hónap moccozás......hétvégente
Csak hétvégente tudok menni motorozni...általában 1x, néha 2x...5 hónapja van meg...heti ~65km terepen, azért az nem olyan rossz szerintem